Service Desk Specialist
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Etsimme globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme jatkuvasti lisää asiakaspalvelutaitoista SERVICE DESK SPECIALISTeja niin pitkäaikaisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Service deskissä työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-19 välille. 


Mistä on kyse?

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows ja O365 työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työ on vahvasti puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, jossa kontaktien määrä vaihtelee jonkun verran ja siksi toivomme kykyä työskennellä myös ajoittaisen kiireen keskellä. Yhteydenottoja tulee laajasti hyvin erityyppisistä asioista työasemiin, järjestelmiin ja oheislaitteisiin liittyen suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Yritys on myös perustamassa uutta tiimiä, jossa palvelua tullaan tuottamaan myös viron ja tanskan kielellä.

Mitä odotamme?

Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai vastavalmistunut tietojenkäsittelyn datanomi, tradenomi tai insinööri. Sinulta kenties löytyy aiempaa kokemusta it-tuen/service deskin parista, mutta esim. asiakaspalvelukokemus sekä harrastuneisuus tietotekniikan parista ovat erittäin arvokkaita tämän tehtävän kannalta sekä yleisesti motivaatio auttaa ja tukea loppukäyttäjiä erinäisissä pääasiassa työasematukeen liittyvissä vika- ja häiriötilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää mm. oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta tiedon ja ratkaisujen hakemiseen sekä kykyä sietää ajoittaista kiirettä. 

Mita tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä voi olla myös mahdollisuus opintojensa loppusuoralla olevalle tai vastavalmistuneelle saada työuransa käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä. Töitä tehdään tällä hetkellä  pitälti etänä, mutta koronatilanteen helpottaessa työskentely siirtyy takaisin Pitäjänmäessä sijaitseviin tiloihin. 

Lisätietoja

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Toivoisimme että kerrot itsestäsi CV:n ja hakemuksen muodossa. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin:

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358 20 7290 839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420641
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki