(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialist
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen it-alan konkari tai vasta alalle valmistunut? Haluaisitko sinä omalla osaamisellasi täydentää tiimiä?

Etsimme asiakkaallemme Joensuuhun

Service Desk Specialisteja

kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Työssäsi opastat ja neuvot yritysasiakkaita heidän tietoteknisissä ongelmissaan puhelimitse ja etäyhteydellä; opastat mm. järjestelmien ja laitteiden käytössä. Työpisteesi sijaitsee Joensuussa ja työtä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa, mutta on eduksi, jos olet kiinnostunut tekemään myös 2- tai 3-vuorotyötä.

Edellytämme hakijalta it-alan tutkintoa; joko datanomin tai amk-tason/yliopistotason koulutusta sekä vähintään harjoittelujen kautta saatua alan työkokemusta. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus it-tukityöstä, puhelintyöstä ja asiakaspalvelusta.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen, luotettava ja oma-aloitteinen sekä puhut sujuvaa suomea ja pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa myös englannin kielellä.

Työ on aluksi määräaikainen 12 kk ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista työllistyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtunnit ovat 37,5h/vko ja työsuhteessa noudatetaan henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta, palkkauksesta kerromme haastattelussa lisää. Tarjoamme monipuolisen työterveyshuollon lisäksi myös lounas- ja vapaa-ajan etuja työsuhteeseen valituille.

Työt alkavat joustavasti loppukesän/alkusyksyn aikana, ajankohta sovitaan valittujen henkilöiden kanssa.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi