(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialist
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen it-alan konkari tai vasta alalle valmistunut?

Etsimme asiakkaallemme Joensuuhun

Service Desk Specialisteja

kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työssäsi opastat ja neuvot yritysasiakkaita heidän tietoteknisissä ongelmissaan puhelimitse ja etäyhteydellä; opastat mm. järjestelmien ja laitteiden käytössä. Työpisteesi sijaitsee Joensuussa ja työtä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa, mutta on eduksi, jos olet kiinnostunut tekemään myös 2- tai 3-vuorotyötä.

Edellytämme hakijalta it-alan tutkintoa; joko datanomin tai amk-tason/yliopistotason koulutusta sekä vähintään harjoittelujen kautta saatua alan työkokemusta. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus it-tukityöstä, puhelintyöstä ja asiakaspalvelusta.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen, luotettava ja oma-aloitteinen sekä puhut sujuvaa suomea ja pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa myös englannin kielellä.

Työ on aluksi määräaikainen 6-12 kk ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista työllistyä asiakasyritykseen, vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä. Kokoaikaisessa työsuhteessa työtunnit ovat 37,5h/vko, osa-aikatyössä tuntimäärä on n. 20h/vko ja sopii esimerkiksi hyvin opiskelijalle. Työsuhteessa noudatetaan henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta, palkkauksesta kerromme haastattelussa lisää. Tarjoamme monipuolisen työterveyshuollon lisäksi myös lounas- ja vapaa-ajan etuja työsuhteeseen valituille.

Työt alkavat joustavasti lopputalven/kevään aikana, ajankohta sovitaan valittujen henkilöiden kanssa.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi