(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialist ohjelmistotukeen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Omaatko jo kokemusta service deskissä työskentelystä? Kaipaatko uusia haasteita ja mahdollisuutta päästä itse ratkaisemaan suurin osa yhteydenotoista? Tässä voisi olla juuri sinulle sopiva seuraava haaste!

Asiakasyrityksemme etsii ruotsinkielentaitoista Service Desk Specialistia työskentelemään oman talon ohjelmistojen tuessa, johon yhteyttä ottavat asiakkaat ovat kyseisten ohjelmien pääkäyttäjiä asiakasorganisaatioissa. Asiakasyrityksemme ohjelmistoja käytetään muun muassa IT Service Managementissä ja identiteetinhallinnassa. Ohjelmistoihin ja työhön tarjotaan perusteellinen koulutus, ja perehtymisjakso kestää kaikkinensa noin puoli vuotta. Tämänkin jälkeen omaa osaamista on mahdollisuus jatkuvasti kehittää ja syventää. Myös etenemismahdollisuuksia edelleen haastavampiin asiantuntijatehtäviin on yrityksessä tarjolla.

Kuulostaako kiinnostavalta? Mekin haluaisimme kuulla sinusta lisää, jos sinulla on

  • Aiempaa kokemusta service deskissä työskentelystä
  • Linux- ja Windows-osaamista
  • SQL-tietokantojen perusteiden tuntemusta
  • Perustason skriptaustaitoja (esim. Python, Bash)
  • Suullista ja kirjallista ruotsin ja englannin kielitaitoa suomen lisäksi
  • Mahdollisuus työskennellä vuoroissa (klo 07-20) ja satunnaisesti osallistua myös 24/7 päivystyksiin

Työpaikka sijaitsee Espoon Otaniemessä. Työsuhde on alkuun 6 kuukautta määräaikainen ja työsopimus solmitaan Barona IT:n kanssa. Asiakasyrityksemme tavoitteena on vakinaistaa nyt valittava henkilö omille palkkalistoilleen tämän jälkeen.

Jos tämä kuulostaa juuri sinun seuraavalta ura-askeleeltasi, niin jätäthän hakemuksesi tehtävään pian, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. Jos haluat kysyä tehtävästä lisää, lähetä sähköpostia Barona IT:n Saila Karoselle (etunimi.sukunimi@barona.fi).