(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialist Decensille
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Decens Oy:lle reippaan työnotteen omaavaa Service Desk Specialistia monipuolisiin tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, tulet siis työllistymään suoraan Decensille.

Service Desk Specialistin työ pitää sisällään palvelupyyntöjen ratkaisemista etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Työtehtävät pitävät sisällään mm. palvelin ja työasemaylläpitoon liittyviä palvelupyyntöjä sekä vikatilanteiden selvittelyä ja korjaamista. Odotamme sinulta ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta IT-alalta. Otat rohkeasti uusia työtehtäviä vastaan ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi. Olet oma-aloitteinen, tartut innokkaasti työtehtäviin ja haluat saattaa työtehtäväsi aina loppuun saakka. Toimit luontevasti ja ystävällisesti asiakkaiden kanssa ja palvelet heitä sujuvasti sekä suomen ja tarvittaessa englannin kielellä.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Decens Oy:lle. Työtä tehdään arkipäiväisin klo 8.00 – 16.00.

Toivomme sinulta:

• Osaamista Windows / Office 365 ympäristöstä

• Kokemusta Active Directorystä

• Ongelmanratkaisukykyä sekä halua kehittyä

• Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

• Palvelin osaaminen katsotaan eduksi

Decens on vuonna 2008 perustettu IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Yhtiön omistavat yhtiössä työskentelevät avainhenkilöt. Decens tarjoaa laadukkaat palvelut ja laitteet kaiken kokoisille yrityksille tyytyväisyystakuulla. Decensin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Yhtiöllä on toimipisteet myös Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa sekä Vaasassa. Decens toimittaa laitteita ja palveluita kaikkialle Suomeen ja asiakasyrityksillemme myös ulkomaille. Vuonna 2018 Decens Oy:n liikevaihto oli n. 15 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 78 työntekijää. Lisätietoja: https://decens.fi/

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan HR-konsulttiin: Mikko Saari (040 7386 122).