(Poistunut julkaisusta)

Service Desk (sovelluskonsultti)
Poolia Suomi Oy / Swan IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Swan IT

Olemme suomalainen perheyritys, jonka erikoisalaa ovat IT Service Desk-palvelut, IT- järjestelmäkonsultaatio sekä sertifiointitestien toteutus. Työtä teemme rennolla ja tunnollisella otteella yli 25-vuoden kokemuksella. Perinteisen IT:n lisäksi välitämme erityisesti ihmisistä, omista ja mukavista asiakkaistamme. Työmme on pitää huolta, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamisensa kehittämiseen ja me hoidamme IT:n. Työ- ja asiakastyytyväisyys, luotettavuus, joustavuus ja yhteistyö kuvaavat meitä hyvin, toivottavasti myös sinua. Vuonna 2018 tiimimme huolehtii globaalisti asiakkaidemme noin 4000 työntekijän työn sujuvuudesta yli 80 toimipisteessä 25 maassa paikallisten kumppaneiden avustuksella. Olemme myös suurimpien sertifiointioperaattoreiden luotettava kumppani ja kauttamme sertifioituu lähes 1500 alan ammattilaista ja yliopisto-opiskelijaa vuosittain. Oman henkilöstön sertifioinnit sujuvat näin ollen myös mukavasti omissa tiloissa.

Esittely

Asiakastyön kasvaessa etsimme alustavasti määräaikaisena kahta asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista

SERVICE DESK TEKIJÄÄ (SOVELLUSKONSULTTIA)

IT-lähituki ja ServiceDesk töihin Espoon toimistoomme.

Työpisteesi sijaitsee pääasiassa Espoon toimistolla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mahdollisesti kotona/omavalintaisessa paikassa, josta etätyö verkon yli hoituu mutkitta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin toimistoaikojen puitteissa.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu tukitehtävien hoitaminen laajojen kansainvälisten sekä myös vähän pienempien paikallisten ympäristöjen parissa. Työtehtävät sisältävät asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista portaalin ja puhelimen välityksellä, tukipyyntöjen analysointia, kirjaamista sekä ratkaisemista etäyhteyttä hyödyntämällä pääsääntöisesti Microsoft Windows ympäristöissä. Tilanteesta riippuen, työhön sisältyy myös sovellustason rutiinimuotoisia töitä sekä datan laatuun liittyviä ongelmanratkaisuja.

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta odottaisimme osaamista uusimmista MS Windows (esim. Windows 10) käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista (Apple- ympäristön tuntemus lasketaan eduksi). Odotamme myös ymmärrystä IT-infrastruktuurista, sen sisällöstä sekä käsitteistä kuten esim. ITIL ja SLA:n mukaisesta palvelutoiminnasta. Ymmärrys pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, SharePoint jne lasketaan merkittäväksi eduksi.

Arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta, jonkinlaista kokemusta asiakaspalvelusta ja aitoa kiinnostusta nykypäivän teknologioita sekä IT-palveluita kohtaan, jota tukee alan harrastuneisuus sekä tehtävään soveltuva IT-alan koulutus (Tradenomi, Insinööri, Datanomi tmv). Voit olla myös opiskelija tai opintojesi loppuvaiheessa oleva, tärkeää on että, pystyt toimistoaikoina tapahtuvaan kokoaikatyöhön. Huomioimme myös työharjoittelu paikkaa hakevat (mahdolliselta työharjoittelujaksolta maksetaan palkkaa).

Eduksesi lasketaan myös aiempi kokemus vastaavanlaisista etätukitehtävistä / teknisistä asiakaspalvelutehtävistä (Huom! Työkokemukseksi lasketaan myös kesätyöt ja työharjoittelujaksot).

Työ edellyttää selkeää suomen sekä englanninkielen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä dokumentointitaitoja. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat priorisointi, ongelmanratkaisu -sekä päättelykyky, kuten myös täsmällisyys, tunnollisuus ja rutiinien sietäminen sekä työtä pelkäämätön asenne ja aito motivaatio teknisiä tukitehtäviä sekä asiakaspalvelua kohtaan. Työskentely tapahtuu yhteistyössä muun tiimin ja eri sidosryhmien kanssa.

Edut

Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kehittymiseen monipuolisissa tukitehtävissä yhdessä rennon tiimin ja kansainvälisten asiakkaidemme parissa sekä modernit työvälineet mahdollistamaan myös etätyöskentelyn. Saat yhtenäisen, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Pääset osaksi pientä, ketterää ja iloisella asenteella varustettua työyhteisöä, jonka toiminnasta on karsittu pois turha byrokratia sekä hierarkia ja jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla esille sekä jättää omaa käden jälkeään!

Uudehkot ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä!

Lisätiedot

Kiinnostuitko ?

Jos, niin haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian, joten jätä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti. Kuulisimme ennen kaikkea, miksi juuri SINÄ olisit sopiva henkilö tähän tehtävään! Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste