(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -osaaja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Etsimme CGI Suomi Oy:lle energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. Tämä voi olla myös palkallinen harjoittelupaikka ja sen myötä mahdollisuus opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle saada työura käyntiin!

Työtehtävät 

Työssäsi vastaat yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot teknisiä ongelmatilanteita pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä etäyhteyksiä hyödyntäen. Asiakaskunta koostuu pitkälti suurista sekä myös kansainvälisistä organisaatioista, joten sujuva englannin kielen osaaminen on edellytys tässä työssä.  

Työtä tehdään arkisin ja pääasiassa toimistotyöaikojen puitteissa. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnan Innoparkissa.

Edellytykset

Voit olla opinnoissasi loppusuoralla tai vastavalmistunut tradenomi (IT), datanomi tai insinööri.

Aiempi työkokemus puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä, tai kokemus etä- ja/tai lähitukityöskentelystä on sinulle merkittäväksi eduksi.

Arvostamme myös alan työharjoittelujaksoja ja kesätöitä, sekä harrastuneisuuden kautta saatua tietotaitoa. Työssä menestymisen kannalta olisi kaikkein tärkeintä kiinnostus asiakaspalvelutyötä sekä teknistä ongelmanratkaisua kohtaan.

Edut

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän suuresta ja kansainvälisestä yrityksestä, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Tässä on mahdollisuutesi päästä luomaan uraa tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä!

Lisätiedot

Työsuhde on pitkäaikainen ja alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi on jo käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun tehtävään sekä palkkatoiveesi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tehtävästä saa olemalla yhteydessä Sigridiin tai Annastiinaan!

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedInFacebookInstagramTwitter