(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -osaaja ohjelmistotaloon
Solteq Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Toimitko mielelläsi asiakasrajapinnassa? Oletko aidosti kiinnostunut tietotekniikasta ja omaksut nopeastikin uusia tietoteknisiä kokonaisuuksia? Etsimme nyt asiakkaallemme Solteqille kahta osa-aikaista asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista ohjelmistoneuvojaa service deskiin Vantaalle, kansainvälistyvien asiakkuuksien pariin. Osa-aikainen tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden esimerkiksi opiskelijalle kartuttaa alan työkokemusta opintojen ohessa.

Ohjelmistoneuvojan tehtäviin kuuluvat tuettaviin ohjelmistoihin liittyvä sovellus- ja järjestelmäneuvonta, tekniset tukitehtävät sekä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksien avulla. Uudessa tehtävässäsi saat kattavan perehdytyksen sekä työtehtäviin että tuettaviin sovelluksiin.

Tarjoamme sinulle:

Saat työtehtäviin ja tuettaviin sovelluksiin kattavan perehdytyksen, tiimisi vahvan tuen sekä viihtyisän työyhteisön. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa työkokemusta ja tarjoaa kasvupaikan kehittyä järjestelmien rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Viihtyisä toimipiste sijaitsee Solteqin toimistolla Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työ on vuorotyötä ja voi sisältää ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Suurin osa työvuoroista sijoittuu kuitenkin toimistotyöaikoihin. Yövuorot sijoittuvat perjantain ja lauantain väliselle ajalle. Osa-aikaisessa roolissa voit joustavasti yhdistää esimerkiksi opiskelun ja työskentelyn.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen tehtävä syyskuun loppuun, mutta tehtävässä on optio myös jatkolle. Tehtävässä tulet työllistymään Barona IT:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme.

Toivomme sinulta:

  • esimerkiksi meneillään olevia IT-alan opintoja
  • vahvaa osaamista Windows käyttöjärjestelmistä
  • Unix- ja/tai Linux -ymmärrystä esim. harrastuksen tai opintojen parista
  • kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin, saksan tai tanskan kielen taito katsotaan eduksi
  • joustoa vuorotyöhön

Eduksi katsomme kiinnostuksen ohjelmistoalaa kohtaan sekä kokemuksen esim. IT-tukitehtävistä. Toimithan myös mieluusti asiakasrajapinnassa ja olet pitkäjänteinen ja aidosti kiinnostunut tietotekniikasta?

Lähetä hakemuksesi meille CV:n ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa.