(Poistunut julkaisusta)

Service Desk osaaja Hämeenlinnaan
Poolia IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Esittely

Oletko tietotekniikkataitoinen ja asiakaspalveluhenkinen? Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta?

Etsimme kansainväliselle tietotekniikkapalveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme energistä, tietotekniikkataitoista ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä työskentelemään teknisiin puhelintukitehtäviin.

SERVICE DESK OSAAJA HÄMEENLINNAAN

Työtehtävät

Työssäsi vastaat yritysasiakkaiden loppukäyttäjien tukemisesta monipuolisissa tietoteknisissä ongelmatilanteissa pääsääntöisesti Microsoft Windows työasema– ja verkkoympäristöissä. Asiakaskunta koostuu pitkälti suurista sekä myös kansainvälisistä organisaatioista. Tekniset tukipyynnöt vastaanotetaan puhelimitse ja/tai sähköpostitse ja ratkotaan myös etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnan keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja työ on pääsääntöisesti toimistoaikoina tapahtuvaa kokopäivätyötä.

Edellytykset

Toivomme että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta IT-alan tehtävistä (lähi- ja/tai etätukitehtävistä), arvostamme myös puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelukokemusta. Huomioithan, että työkokemukseksi lasketaan myös mahdolliset työharjoittelujaksot -ja/tai kesätyö!

Arvostamme myös IT-alan koulutusta, esim. datanomi tai IT-tradenomi (voit olla myös opiskelija tai opintojen loppuvaiheessa oleva, tärkeää on kuitenkin, että pystyt toimistoaikoina tapahtuvaan kokopäivätyöhön) sekä myös mielellään yleistä ymmärrystä / käsitystä IT-infrasta (Microsoft Windows).

Etsimme ennen kaikkea asiakaspalvelutaitoisia ja motivoituneita henkilöitä, ja pääasia onkin, että olet aidosti motivoitunut työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä ja sinulla on myös erinomaiset tiimityö-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä omaat korkean työmoraalin.

Edut

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän suuresta ja kansainvälisestä yrityksestä, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen.Työtehtävä itsessään tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien että kansainvälistenkin organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Työsuhde on pitkäaikainen ja alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi käynnistyy nopeasti, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun tehtävään sekä palkkatoiveesi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste