(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -henkilö ohjelmistotukeen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Toimitko mielelläsi asiakasrajapinnassa, oletko aidosti kiinnostunut tietotekniikasta ja omaksut nopeastikin uusia tietoteknisiä kokonaisuuksia? Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista ohjelmistoneuvojaa Vantaalle.

Ohjelmistoneuvojan tehtäviin kuuluvat sovellus- ja järjestelmäneuvonta nimetyille yritysasiakkaille sekä näihin liittyvä tekninen ongelmanratkaisu. Työskentelet tehtävässä tiiviisti asiakasrajapinnassa palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksien avulla. Työ edellyttää riittäviä teknisiä taitoja, jotta työvuoroissa voi tarpeen mukaan työskennellä myös yksin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

IT-alan yliopistotutkintoa, AMK-tutkintoa tai alan loppuvaiheen opintoja

Vahvaa osaamista Windows -työasemaympäristöistä

Unix/Linux -ymmärrystä

Perusosaamista verkkoympäristöön liittyvästä vian kartoituksesta

Vahvaa teknistä orientaatiota ja kykyä omaksua nopeasti uusia kokonaisuuksia

Asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja vahvaa ongelmanratkaisukykyä

Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Hakijalta toivotaan myös ohjelmointiosaamista (erityisesti JavaScript, .NET ja SQL) tai vähintään kiinnostusta ohjelmointia kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi aiemman työkokemuksen IT-tuki- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä vahvan ruotsin kielen taidon.

Mitä tarjoamme?

Saat työtehtäviin ja tuettaviin sovelluksiin kattavan perehdytyksen, tiimisi vahvan tuen sekä viihtyisän työyhteisön. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa työkokemusta ja tarjoaa kasvupaikan kehittyä järjestelmien rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisesti toimivassa yrityksessä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heinäkuun lopulla/elokuun alussa. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena (noin 6kk), mutta tehtävä sisältää hyvän option jatkosta. Tehtävässä on myös mahdollisuudet edetä pidemmällä aikavälillä vaativampiin asiantuntijatehtäviin. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat ma-su klo 6-23 välille. Voit tuoda hakemuksissasi esille, millaiset työskentelyajat soveltuvat sinulle parhaiten. Työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT.

Lähetä hakemuksesi meille CV:n ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Heini Vehmas (heini.vehmas@barona.fi, p. 0504120876.