(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -henkilö ohjelmistotaloon
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Toimitko mielelläsi asiakasrajapinnassa? Oletko aidosti kiinnostunut tietotekniikasta ja omaksut nopeastikin uusia tietoteknisiä kokonaisuuksia? Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista ohjelmistoneuvojaa Vantaalle. Tehtävä on kesän ajan kokoaikainen ja syksyllä on mahdollisuus osa-aikaiseen työhön.

Ohjelmistoneuvojan tehtäviin kuuluvat tuettaviin ohjelmostoihin liittyvä sovellus- ja järjestelmäneuvonta, tekniset tukitehtävät sekä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksien avulla. Uudessa tehtävässäsi saat kattavan perehdytyksen sekä työtehtäviin että tuettaviin sovelluksiin.

Toivomme sinulta:

  • esimerkiksi meneillään olevia IT-alan opintoja
  • vahvaa osaamista Windows käyttöjärjestelmistä
  • Unix- ja/tai Linux -ymmärrystä esim. harrastuksen tai opintojen parista
  • kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi katsomme kiinnostuksen ohjelmistoalaa kohtaan sekä kokemuksen esim. IT-tukitehtävistä. Toimithan mieluusti asiakasrajapinnassa ja olet pitkäjänteinen ja aidosti kiinnostunut tietotekniikasta?

Tarjoamme sinulle:

Saat työtehtäviin ja tuettaviin sovelluksiin kattavan perehdytyksen, tiimisi vahvan tuen sekä viihtyisän työyhteisön. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa työkokemusta ja tarjoaa kasvupaikan kehittyä järjestelmien rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Viihtyisä toimipiste sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuudet edetä pidemmällä aikavälillä myös vaativampiin tehtäviin. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat ma-su klo 6-23 välille. Voit tuoda hakemuksissasi esille, millaiset työskentelyajat soveltuvat sinulle parhaiten. Työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT.

Lähetä hakemuksesi meille CV:n ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa IT Recruiter Sofia Heikkilä (045 6711726, sofia.heikkila@barona.fi).