(Poistunut julkaisusta)

Service Desk-henkilö Elisalle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsitkö nuorekasta ja dynaamista työympäristöä? Haluatko olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta hyvässä seurassa? Et pelkää ammatillisia haasteita ja haluat ratkaista niitä osaavien asiantuntijoiden kanssa? Arvostat suomalaista yritystä, jolle työntekijöiden pitkäjänteinen kehittäminen ja hyvinvointi on tärkeää.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö!

Työtehtäviin kuuluvat palvelupyyntöjen käsitteleminen, asennukset sekä tekninen tuki yritysasiakkaille etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Olethan siis taitava ongelmanratkaisija ja kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja halukkuutta toimia tiimissä.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Tulet toimimaan tiimissä, joka tekee tukea yritysasiakkaille suomeksi ja englanniksi.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen (37,5h/vko), jossa on optio jatkosta.

Tehtävään toivomme:

Kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä (käyttö ja ongelmanratkonta)

Active Directory ja Office 365 -tuntemusta

Yleisiä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

Asiakaslähtöistä työskentelyotetta

Valmiutta toimia kiireisessäkin tilanteessa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti

Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme:

Haastavan ja innostavan työympäristön

Erinomaiset etenemis- ja kehitysmahdollisuudet

Loistavan työnantajan ja kannustavan työyhteisön

Jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksesi meille välittömästi, sillä paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisääthän tietoihisi myös CV:si.