Service Desk Enkora Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Onko sinulla palava halu ongelmien ratkaisemiseen ja toimit luontevasti tukitehtävissä? Enkora Oy etsii nyt Service Desk Specialistia monipuolisiin ICT-tukitehtäviin. Mikäli sinulta löytyy jo hieman kokemusta ICT-tukitehtävien parissa, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kahta Service Desk Specialistia Enkora Oy:lle Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Enkora Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä, sillä työskentely tapahtuu rotaatioissa. Ensimmäisessä linjassa neuvot asiakkaita ongelmatilanteissa puhelimitse. Toisessa linjassa pääset ratkomaan ongelmia sähköpostin kautta ja kolmannessa linjassa hoidat edellisiltä linjoilta tulevia hankalampia tapauksia. Kolmannessa linjassa selvität mahdollisia ongelmia tuotekehittäjien kanssa. Rotaatiolla varmistetaan että omaksut yrityksen laajat järjestelmät hyvin, sekä samalla saat vaihtelevuutta työnkuvaasi. Mikäli sinulta löytyy B-ajokortti, sinulla on myös mahdollisuus suorittaa huoltotehtäviä asiakkaiden luona. Työ tehdään vuorotöissä, joten työvuorosi voivat olla sekä aamuisin että iltaisin. Lisäksi tehtäväkuvaan kuulu ajoittainen viikonloppupäivystys.

Työtehtäviisi kuuluu:


* IT-lähituen tehtävät puhelimitse sekä sähköpostitse
* Yhteydenpito asiakkaiden kanssa puhelimitse ja sähköpostitse
* Huoltotehtävät asiakkaiden luona, esimerkiksi kassalaitteistojen tai kulkuporttien huoltotöitä
* Ongelmatilanteiden ratkaiseminen
* Ongelmien raportoiminen tuoteasiantuntijoille


Kyseessä on B2B asiakaspalvelua, jossa asiakkaat toimivat laajasti eri toimialoilla niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti hyvinvointi- ja fitnesstoimialalla, mutta voivat myös olla eri kunnat ja kaupungit sekä rakennusalalla toimivat yritykset. Tulet olemaan osana viiden hengen tiimiä, jossa löytyy vankkaa osaamista ja kokemusta.

Tehtävä sopii sinulle, joka on asiakaspalveluhenkinen ja omaat ratkaisukeskeisen lähestymistavan haasteisiin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä, sillä kaikki tuotekehityksestä ICT-lähitukeen toimii saman katon alla. Pääset osaksi kasvavaa yritystä, jossa sinua kannustetaan ja tuetaan kehittymään. Asiakasyrityksellämme on asiakkaita monella eri toimialalla ja tämän kautta pääset myös monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutustausta, esimerkiksi datanomi. Sinulla on noin vuoden kokemus IT-lähituen tehtävistä, tai olet kerryttänyt hieman kokemusta harjoittelun tai kesätyön kautta. Sinulla on pelkäämätön asenne haastavampiakin tehtäviä kohtaan sekä omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Sinulla on tekninen ajattelukyky ja tykkäät viedä asiat maaliin asti. Omaat myös hyvän tuntemuksen MS Windows järjestelmistä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta, esimerkiksi datanomi
* Noin vuoden työkokemus IT-lähituen tehtävistä
* Asiakaspalveluhenkinen asenne
* Hyvä tuntemus MS Windows järjestelmistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on B-ajokortti.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, min. 20h/viikko, tai min 34,5h/viikko. Kerrothan hakemuksessasi, kumpaan tehtävään haet!

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.04.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Enkora on johtava modernien asiakaspalvelujärjestelmien tuottaja. Enkora järjestelmällä ratkaiset yrityksesi asiakaspalvelun järjestelmätarpeet yhdestä osoitteesta. Selainkäyttöinen ja mobiiliyhteensopiva Järjestelmä on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta erilaisilla päätelaitteilla ja käyttöönotto ei vaadi suuria etukäteisinvestointeja. Järjestelmä on modulaarinen ja eri osioita voidaan ottaa käyttöön kätevästi tarpeen mukaan. <
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251744
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki