(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -asiantuntija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien teknisten ongelmien parissa? Mikäli sinulla on halua kehittyä Service Desk -asiantuntijaksi ja päästä osaksi organisaatiota, jossa todella välitetään työntekijöistä, tämä paikka saattaa olla sinua varten!
KUVAUS
Vitec FuturSoft kehittää johtavia toiminnanohjauksen ohjelmistoja huoltoalalle ja tekniselle kaupalle. Futursoft palvelee lähes 2000 yritystä Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Etsimme heille teknisesti orientoitunutta, kehittymishaluista ja ruotsia puhuvaa Service Desk -asiantuntijaa ratkaisemaan monipuolisia ja haastavia ongelma- ja häiriötilanteita. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi, oppimaan jatkuvasti uutta ja luomaan merkityksellisiä asiakassuhteita.

Työ tarjoaa sinulle


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin
* Kehittymismahdollisuuksia ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen sisällä
* Haastavan ja itsenäisen roolin


Lisäksi FuturSoftilla treenataan Personal Trainerin johdolla, syödään firman tarjoamaa aamupalaa kolme kertaa viikossa ja nautitaan iloisen toimistokoiran seurasta!
TYÖNKUVA
Tekeminen FuturSoftilla perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. FuturSoftin asiantuntijat tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin avulla. Työhösi kuuluu sekä erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, tuote- ja palveluneuvontaa että ostolasku- ja maksuliikennejärjestelmien asiakasrajapinnassa toimimista. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa asiakaskeisseissä ja oppimaan joka päivä uutta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinun ei tarvitse olla täysin valmis paketti, voidaksesi hakea tähän paikkaan. Tärkeintä meille on löytää hyvä tyyppi ja tunnistaa potentiaalisi. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan teknistä ajattelutapaa, uteliaisuutta oppia uusia asioita ja kykyä löytää luovia ratkaisuja. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Etsimällämme henkilö on:


* Tekninen ajattelutapa ja kyky löytää ongelmiin ratkaisuja
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluhenkinen asenne
* Halu kehittyä ammatillisesti
* Tehtävään sopiva koulutustausta (esim. it-tradenomi)
* Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua yritykseen
* Sijainti: Espoo, Klovinpellontie
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä FuturSoftin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää FuturSoftista täältä.