(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -asiantuntija
Vitec Software Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Etsimme teknisesti orientoitunutta ja motivoitunutta Service Desk –asiantuntija yrityksen omien sovellusten pariin. Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja työskentelet mielelläsi haasteellisessa moniasiakasympäristössä, saatat olla etsimämme henkilö!

Millainen tehtävä on?

Tässä tehtävässä oppii parhaiten työtä tekemällä osaavan tiimin tukemana, joten kokemusta tärkeämpää on motivaatiosi kehittää osaamistasi sekä määrätietoinen ja oma-aloitteinen asenne. Tehtävässä ei siis tarvitse olla aikaisempaa ServiceDesk –kokemusta, mutta siitä on apua.  Toimit osana noin kymmenhenkistä tiimiä.

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Asiantuntijamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin avulla. Työhösi kuuluu sekä erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Futursoftin tuote- ja palveluneuvontaa, että ostolasku- ja maksuliikennejärjestelmien asiakasrajapinnassa toimimista.

Tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella. Pääset keskelle vaihtelevia tilanteita ja tekemään tiivistä yhteistyötä kollegojen kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt asiakaspalvelutyössä ja haluat auttaa asiakkaita onnistumaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Olet taitava ongelmanratkaisija ja viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten emme odota valmista osaajaa vaan tärkeintä on asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssään! Työkielenä on suomi. Työaika sijoittuu arkisin toimistoaikoihin 7 - 17 välille. Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman it-tuen kokemuksen ja ruotsin kielitaidon. 

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: vakituinen

Sijainti: Espoo, Nihtisilta