(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -asiantuntija Keravan Energialle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Etsimme nyt Service Desk -asiantuntijaa asiakkaallemme Keravan Energialle! Voit olla valmistumassa, vastavalmistunut tai jo kokeneempi asiantuntija, jolla on jo näkemystä tietotekniikan hallinnasta ja ongelmatilanteiden diagnosoimisesta ja ratkaisemisesta. Tätä työtä voit tehdä joko osa- tai kokoaikaisesti, riippuen omasta tilanteestasi!
KUVAUS
Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät, mukavat rennot työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä energia-alan ympäristössä tietotekniikan ammattilaisena
* Rennon työilmapiirin ja kolmen hengen tiimin ympärillesi
* Joustavan ja liukuvan työajan oman tilanteesi mukaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* First Line Service Deskin -asiakaspalvelu sisäisille työntekijöille
* Tuet organisaatiota AD-hallinnassa, tulostysympäristössä sekä Windows 7/10 -käyttöjärjestelmien ja Office365 -ympäristön asennuksissa ja käyttötilanteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Perustuntemus virtualisoiduista palvelinympäristöissä, mobiililaitehallinnasta ja käyttäjien tuesta (Android ja iOS)
* Toivomme soveltuvaa vähintään AMK-tasoista IT-alan koulutusta tai muutoin hankittua vastaavanlaajuista tietopohjaa


Eduksi katsomme hallinnan ja ymmärryksen tietoliikennetekniikasta ja tietoturvallisuudesta.

Etsimämme henkilö on:
* Yhteistyökykyinen
* Kommunikointitaitoinen
* Asiakaslähtöinen

Tärkeää on positiivinen, oma-aloitteinen tekemisen meininki ja hyvät yhteistyötaidot, etkä hätäänny pulmatilanteissakaan!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 30.8.2020 asti
* Sijainti: 04200, Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Keravan Energia Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Keravan Energia{target="_blank"} on pitkän historian omaava, vahvasti tulevaisuuteen katsova ja nopeasti kehittyvä energiayhtiö.