(Poistunut julkaisusta)

Service Desk asiantuntija apteekkien tukipalveluihin Pharmadata Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Oletko asiakaspalveluhenkinen ja omaat tuntemusta apteekkialasta ja jostain alan järjestelmästä (esim. Salix)? Mikäli vastasit kyllä, voi tämä olla juuri sinulle tehty mielenkiintoinen tehtävä Pharmadata Oy:ssä! Hae tehtävään heti, sillä paikka täytetään nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakaspalvelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Pharmadata OY:ssa.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakaspalvelutehtävissä Pharmadatan Service Deskissä, joka toimii teknisenä tukena eri apteekeille. Työtehtäviisi kuuluu tukipyyntöjen vastaanottaminen puhelimen ja sähköpostin välityksellä sekä niiden eteenpäin välittäminen. Osaamisesi karttuessa pääset myös itse ratkaisemaan tukipyyntöjä, jotka liittyvät ohjelmistojen tukeen ja tietoteknisiin ongelmiin.

Kiinnostaako työ hektisessä ympäristössä nuorekkaassa ja mukavassa työporukassa? Jos haluat lisäksi kasvattaa teknistä osaamistasi, on Pharmadatan Service Desk oikea paikka juuri sinulle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme hakijalta asiakaspalvelutaitojen lisäksi ymmärrystä apteekkien työstä sekä käyttökokemusta Salix -järjestelmästä. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne myös kiireessä. Lisäksi aito kiinnostus ja uteliaisuus tekniikkaa kohtaan auttavat tehtävässä.

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi kokemuksen puhelintyöskentelystä tai harrastuneisuudesta tietotekniikan parissa. Lisäksi eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (apteekkialalta tai tietotekniikasta) sekä ruotsin kielen hallinta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Huhti-toukoukuun taitteessa tai mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, työajat 8-16 tai 9-17 välillä

Kesto: 6 kuukautta

Paikka: Helsinki, Ruoholahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).
MUUTA TIETOA
Jo vuodesta 1989 toiminut Pharmadata Oy on Apteekkariliiton omistama luotettava ja täsmällinen nykyaikaisia tietoteknisiä kokonaispalveluja tuottava yhteistyökumppani. Hyvää palvelua järkevällä hinnalla Apteekkariliiton omistajaohjauksessa. Pharmadata on Suomen ainoa ohjelmistotoimittaja, joka ratkaisee juuri apteekkiammattilaisten tarpeita. Lue lisää yrityksestä: www.pharmadata.fi(http://www.pharmadata.fi/)