(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -asiakaspalvelija
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Open (Finnpos Systems Oy) on osa OpenSolution Nordic Group AB:ta ja johtava pohjoismainen maksujärjestelmien ja -palveluiden toimittaja. Yhtiön toimialoina ovat ravintola-, risteilyalus- ja huoltamoalat. Yhtiö toimii pohjoismaisilla markkinoilla Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 29 MEUR ja asiakkaita oli yli 8 000 kaikkialla Pohjoismaissa. Suomessa Openin palveluksessa työskentelee 70 asiantuntijaa.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Openille Tampereen Rantaperkiöön asiakaspalvelusta nauttivaa

SERVICE DESK -asiakaspalvelijaa

 

Tehtävässä tulet työskentelemään osana kuusihenkistä service desk -tiimiä. Työtehtäväsi on monipuolisten palvelupyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostilla, työpyyntöjen ratkaiseminen sekä edelleen pyyntöjen reitittäminen asiantuntijoille.

 

Hoidat tehtäväsi ammattitaitoisesti asiakasta kuunnellen. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta. Osaat pitää langat käsissäsi kiireisissäkin tilanteissa eikä keskittymisesi herpaannu työjonon ajoittain ruuhkautuessa. Työskentelytapasi on tarkka, pitkäjännitteinen ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa.

 

Eduksesi on aiempi työkokemuksesi vastaavista tehtävistä esimerkiksi service desk -ympäristöstä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi datanomi tai tradenomi, vaikkakaan ehdottomia koulutusvaatimuksia ei tehtävässä ole. Tärkeintä on reipas asiakaspalvelullinen asenne!

 

Pääset osaksi motivoitunutta ja osaavaa tiimiä ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen. Tehtävä on määräaikainen puoli vuotta, mutta voi jatkua pidempäänkin. Tehtävässä työskennellään yhdessä päivävuorossa.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi liittämällä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457.