(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Agentteja Baronalle Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Uusi vuosi ja uusi työ Euroopan sydämessä? Jos haaveilet kansainvälisestä urasta it-alalla ja olisit valmis muuttamaan vielä tämän vuoden puolella tai heti vuoden alussa, niin meillä saattaisi olla paikka sinulle vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa, Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Meillä Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa erilaisia asiakaspalvelu- ja it-tukitöitä asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Haemme joukkoomme uusia service desk agentteja aloittamaan joustavasti joko tämän vuoden puolella tai ensi vuoden alussa uuden asiakkuutemme parissa.

Millaisia henkilöitä etsimme

Olipa vahvuusalueesi sitten asiakaspalvelussa ja ihmisten kanssa toimisessa tai osaamisesi kohdistuu enemmän tekniseen puoleen, meillä on tarjolla työtehtäviä riittää moneen lähtöön. IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä, ja osaamisesi voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua.

Mitä työtä teemme

Tehtävämme sisältävät 1. ja 2. asteen it-tukipalveluita, sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa ja palvelukoordinointia. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää, vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Nyt voit kokeilla itse miten it-tukihenkilön hommat sujuisivat! Pääset testiympäristöön tästä.

Työajat ja palkkaus

Työskentelemme kolmessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin. Työsude on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumistasi. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja kiinteän kuukausipalkan päälle on mahdollista tienata lisiä perustuen päivittäiseen tekemiseesi ja tehtäviin. Lisäksi vuorotöistä maksamme ilta, yö -ja pyhälisät.

Miksi Baronalle Katowiceen

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä. Kaupunki tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ ja löydät meidät myös Instagramista nimellä baronakatowice.

Älä enää mieti, vaan hae nyt

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus tiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa, kun niitä vastaanotamme. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi!

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi saatamme tarkistaa valituilta henkilöiltä luottotiedot ja tehdä turvallisuusselvityksen.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804. Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin klo 9-11 osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/