(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Agent
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020


Etsimme nyt Helsinkiin SERVICE DESK AGENT-nimikkeellä työskentelevää henkilöä aluksi 3 kk mittaiseen työsuhteeseen.


Service Desk työhön kuuluu sisään tulevien yhteydenottojen vastaanottaminen, käsitteleminen ja ratkaiseminen. Yhteydenotot koskevat asiakasyrityksemme IT-palveluita (laite-ja ohjelmistoasennukset, tietokoneet, AV-laitteet, mobiili ja tulostimet). Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työkalut toimivat pääsääntöisesti Microsoft Windows -ympäristössä, mutta tukitoiminnot kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi.

Huom! Alkuperehdytyksen jälkeen työ on mahdollista suorittaa etänä kotoa / rauhallisesta työskentely-ympäristöstä käsin.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
- IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua hyvää yleistä IT-osaamista
- oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
- hyvä Microsoftin tuotteiden osaamista, esim. Windows 10 ja Office 365 ja kokemusta AD sekä jostain tiketöintijärjestelmästä.
- hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi

Eduksi sinulle on
- aikaisempi kokemus IT-tuessa tai asiakaspalvelussa
- kyky reagoida hyvin kiireisissä tilanteissa


Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan asiakasyrityksemme monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Työt ovat 15 - 37.5 h /vko arkitöitä (tällä hetkellä työtä on tarjolla täysiaikaisesti).


Hae tehtävää mahdollisimman pian päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä ja ensimmäinen haastattelukierros on videohaastattelu.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.