(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Agent, Proservia, Esbo
Proservia

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Vi söker två (2) aktiva, framåtsträvande, noggranna och engagerade Service Desk agenter till vår Service Desk. Arbetet i Service Desk går ut på att ta emot, behandla och lösa inkommande kontakter angående IT funktionalitet hos våra företagskunder. Själva kontakterna tas emot och hanteras på svenska, finska samt engelska. Arbetsredskapen fungerar huvudsakligen i Microsoft Windows miljö men stödfunktionerna omfattar ett brett urval av applikationer och system vilket ger dig möjligheten att utveckla och bredda på ditt kunnande. Vi tar emot ansökningar snarast möjligt. Tveka inte ansöka även om du inte har möjlighet att börja genast då vi gärna tar emot intresserades ansökan till eventuella kommande tjänster.

Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Finlands största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar, och erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt IT-Sourcing företag.

Anställningsavtal är för en bestämd tid till 31.3.2021. Skift är placerade mellan klockan 7 och 19, så en person ska kunna göra alla skift mellan dessa tider. Ordinarie arbetstid är 37,5 timmar per vecka.

Vi förutsätter att du har:

* IT-skolning (t.ex. Datanom eller Tradenom) eller erfarenhet inom IT-branschen. I vissa fall kan vi överväga ansökande som ej har IT-skolning eller arbetserfarenhet men då kräver vi en egenhändigt anskaffad mycket god kunskapsnivå inom IT.
* Goda kunskaper inom IT i allmänhet.
* Goda kunskaper inom Microsofts produkter t.ex. Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Office applikationer.
* Goda muntliga samt skriftliga kunskaper i svenska, finska och engelska.

Vi beaktar följande egenskaper positivt:

* Tidigare erfarenhet av IT-stöd eller kundservice.
* Tidigare erfarenhet av Active Directory.
* Goda kunskaper inom kundbetjäning.
* Förmåga att agera till sin förmån i hektiska situationer.
* Förmåga att arbeta i grupp.
* En god prioriteringsförmåga.

Ansökan tas emot genom att registrera ditt CV på www.manpower.fi. Ett säkerhetsutredning kommer att utföras för de som väljs för positionen.