(Poistunut julkaisusta)

SERVICE DESK AGENT, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019
Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen-Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 500 ihmistä. Katso lisää http://www.fujitsu.com/fi/about/finland
 
Etsimme nyt Fujitsulle SERVICE DESK AGENTtia Pitäjänmäkeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ManpowerGroupin kautta  Pääasialliset tehtävät koostuvat yritysasiakkaiden IT-käyttäjätuesta ja opastuksesta. 
 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
 
-  IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua osaamista
-  parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää yleistä IT-osaamista
-  oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
-  hyvä Windows 10 ja Office 365 tuotteiden osaaminen
-  hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi
 
Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan suuren ict-yrityksen monipuoliset kehittymismahdollisuudet. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.