(Poistunut julkaisusta)

SERVICE DESK AGENT, Espoo
Proservia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

 

Haemme aktiivista, ulospäinsuuntautunutta, tarkkaa ja motivoitunutta Service Desk agenttia asiakkaamme kansainväliseen Service Deskiin Espooseen. Service Desk työhön kuuluu sisääntulevien yhteydenottojen vastaanottaminen, käsitteleminen ja ratkaiseminen. Yhteydenotot koskevat yritysasiakkaidemme IT-palveluita. Työkielinä ovat suomi ja englanti. 

Työsuhde alkaa viimeistään 2.1.2019 ja työ on vakituinen, sekä osa-aikainen(15-37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat viikonloppuihin (la-su) ja arkipyhäpäiviin klo 07:00 – 15:00 (tai 8:00 - 16:00), joten henkilön tulisi pystyä tekemään töitä kaikkina viikonloppuina ja arkipyhäpäivinä kyseisenä aikana. Työsuhteen alussa koulutus pidetään arkipäivinä.

Oletamme että sinulla on:

- IT-alan koulutus (esim. datanomi, tradenomi) tai harrastuneisuuden avulla hankittua vankkaa osaamista

- Hyvä osaaminen IT:ssä yleisesti

- Hyvä osaaminen Microsoftin tuotteissa, esim. Windows 10 ja Office 365

- Hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi

Näemme seuraavat asiat positiivisina ominaisuuksina:

- Aikaisempi kokemus IT-tuessa tai asiakaspalvelussa

- Aikaisempi kokemus Active Directorysta

- Hyvä asiakaspalvelu osaaminen

- Kyky reagoida hyvin kiireisissä tilanteissa

- Kyky toimia tiimissä

- Hyvä priorisointikyky

 Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.