(Poistunut julkaisusta)

Service Desk- 1st/2nd Line Support, Printcom Center Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021
Etsimme nyt Support-henkilöitä asiakkaamme Service Desk -tiimiin. Taustaltasi voit olla jo hieman kokeneempi IT- alan osaaja tai urasi alkuvaiheessa, sillä tehtävä on muokattavissa osaamisesi mukaan.
KUVAUS
Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät ja haastavuutta osaamisesi mukaisesti
* Mahdollisuuden edetä vaativimpiin työtehtäviin
* Mahtavan tiimin tuen
* Joustavat työajat, toimistoaikojen mukaisesti (kello 7-17 välillä) sekä etätyömahdollisuuden

TYÖNKUVA
Tehtävässä toimit 1-tason tuessa tai, mikäli sinulla on jo enemmän kokemusta, 2-tasolla. Vastaanotat asiakkaan palvelupyyntöjä tikettien kautta ja pyrit ratkaisemaan ne sekä tarvittaessa ohjaamaan eteenpäin ylemmille tukitasoille. Tiketit liittyvät tyypillisesti ohjelmistojen päivityksiin, lisenssiasioihin ja palvelumuutoksiin.

Työkaluinasi toimivat mm. etäyhteydet, puhelin ja sähköposti. Kyse on vahvasti asiakaspalvelutyöstä, joka vaatii ajoittain kykyä sietää hektistä työtahtia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* IT- alan koulutus ja hieman kokemusta IT-tukitehtävistä (esim. harjoittelu/ osa-aikatyö)
* Erinomainen asiakaspalveluasenne
* Kyky löytää ongelmiin itsenäisesti ratkaisuja sekä samalla kyky työskennellä osana tiimiä
* Osaaminen Windows 10 järjestelmästä, Microsoft O365 -kokonaisuudesta
* Vähintään perustason ymmärrys Active Directory:stä
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito, suullisesti ja kirjallisesti


Mikäli haet 2nd line supportin rooliin, sinulla tulee olla lisäksi ymmärrystä tietoliikenneverkoista, palomuureista, Sharepointista ja/tai Azuresta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko todennäköistä
* Sijainti: Kipinätie 1, 06150 Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Printcom Center Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vuonna 2011 perustettu Printcom Center Oy on osa Canon Business Center ketjua. Meillä on toimipisteet Espoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Unelmamme on olla edellä mainittujen alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.

Printcomilta saat juuri oikeat teknologiaratkaisut tarpeisiisi. Tarkoituksemme on tehostaa teidän prosessejanne niin, että sinä voit paremmin keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Esimerkiksi Printcom Atlas -kartoituksellamme etsimme konkreettisia parannuskeinoja IT-ympäristöstänne ja raportoimme ne kartoituksen lopuksi toimenpide-ehdotuksineen.