(Poistunut julkaisusta)

Service Designer
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2017

Haemme Oikotielle näkemyksellistä suunnittelijaa kehittämään Suomen suosituinta asumisen verkkopalvelua. Hahmotat helposti kokonaisuuden ja olet toimeen tarttuva tekijä, jolla on näkemystä ja kokemusta palveluiden käyttäjälähtöisestä suunnittelusta. Osaat suunnitella ja toteuttaa helppokäyttöisiä ja tehokkaita digikäyttöliittymiä. Kehität suunnittelutyössä käytettyjä menetelmiä, työkaluja ja toimintatapoja saavuttaaksemme tavoitteemme entistä paremmin. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan, tuotekehityksen ja markkinoinnin kanssa varmistaen, että Oikotie Asuntojen käyttökokemus on markkinoiden paras. Vastaat siitä, että palvelumme vastaavat niin B2C- kuin B2B -asiakkaidemme tarpeisiin tuottaen heille selvää lisäarvoa.

Toimintatavoiltasi olet määrätietoinen etkä kaihda tuoda näkemyksiäsi esille. Kykenet päätöksentekoon paineen alaisena etkä hätkähdä, vaikka meno ympärilläsi kiihtyy. Haluat nähdä työsi tuottavan tulosta ja innostut uusista ratkaisuista sekä niiden soveltamisesta käytäntöön. Kyky tehdä yhteistyötä organisaation eri toimintojen kesken on ehdoton edellytys työssä menestymiselle. Ketterien menetelmien hallitsemisen lisäksi arvostamme erityisosaamista UX/UI-suunnittelusta, visuaalisesta suunnittelusta ja front-end-ohjelmoinnista. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista vaativista suunnittelu- ja kehitystehtävistä. Aikaisempi kokemus asumisen toimialalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Suomen suosituimman asumisen palvelun parissa. Koti on meille kaikille tärkeä osa elämää. Asuminen muuttuu nopeasti, jotkut puhuvat jopa murroksesta. Me edistämme suomalaisten mahdollisuuksia asua juuri itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Meillä on sanomalaisten hyvät edut ja kivat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työskentelet viihtyisissä tiloissa Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää Sanoma Digitalista työnantajana, http://ura.oikotie.fi/.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.3.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Oikotie Asuntojen johtaja Mikko Ristimäki, mikko.ristimaki@sanoma.fi tai puh. 040 825 4823.