(Poistunut julkaisusta)

Service Designer
Edenred Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten työhyvinvointiin ja kehittämässä helppokäyttöisiä ja tehokkaita sekä ylivoimaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme? Onko sinulla kykyä ymmärtää eri sidosryhmien tarpeita, liiketoimintatavoitteita ja prosesseja sekä työskennellä moniosaajien tiimissä yhteisten tavoitteiden eteen?

Haemme Edenred Finlandille palvelumuotoilijaa työskentelemään digitaalisten palveluidemme parissa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan palveluiden suunnitteluun pitkäjänteisesti aina konseptitasolta pienimpiin yksityiskohtiin asti, sillä vastaat palveluiden kehittämisestä tiimin tukiessa sinua omalla osaamisellaan. Mikä parasta, näet myös suunnittelusi tulokset livenä.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja menestyksekkäässä FinTech-yrityksessä, jonka yhtenä arvona on yrittäjähenkisyys. Se elää meillä vahvana ja saatkin vapaat kädet tehdä työtäsi ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Suunnittelemasi palvelut ovat B-B-C-konseptissa ja sen mukaisesti moniulotteisia ja kiinnostavia.

Kukoistat tehtävässä, jos sinulla on

  • kykyä ymmärtää erilaisten sidosryhmien ja käyttäjien tarpeita,
  • kokemusta yleisimmistä käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä, sekä plussana kokemusta työpaja- ja fasilitointimenetelmistä,
  • kykyä kuvata ja kommunikoida käyttäjätarpeet muulle tiimille,
  • kokemusta erilaisten palveluiden käyttäjä- ja asiakaskokemuksen suunnittelusta, plussaa kokemuksesta monikanavaisten tai digitaalisten palveluiden suunnittelusta tai visuaalisen suunnittelun taidoista,
  • kykyä kuvata prosesseja sekä toteuttaa ideat konseptitasolta pienimpiin yksityiskohtiin asti sekä kykyä kommunikoida tarpeet ja suunnitelmat toteutustiimille,
  • sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa sekä
  • itseohjautuva tyyli ja intoa työskentelyyn asiakasrajapinnassa.

“Edenred is a great platform for personal and professional growth. You learn to think wider, be creative and proactive. But the thing I appreciate the most are the people I work with. Great team of professionals that can work together toward the goals, celebrate each other success, support in challenges and always have fun. If you want to have a team you can bond with, Edenred is a place to be.” - Veronika Vallen, Project & Process Manager

Sovit joukkoomme, jos sinulla on halua päästä kehittämään suomalaisten työntekijöiden hyvinvointia. Se on täällä meillä tosi tärkeä ja näkyvä asia, minkä takia meillä onkin hyvät työsuhde-edut ja mm. kattava työterveyshuolto.

Meillä on matala hierarkia ja korkeat tavoitteet. Tavoittelemme yksinkertaisuutta kaikessa, mitä teemme, ja siten myös palveluissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Se on vaativa laji, mutta huoli pois, sillä saat tukea asiantuntevalta ja rennolta työyhteisöltä. Toivommekin, että sinulla on innokkuutta olla mukana kehittämässä asiakkaillemme hyvin toimivia palveluita ja ylivoimaisia käyttäjäkokemuksia!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian linkin kautta. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään IT Directorimme Ari Peltoniemi numerosta 050 58 29 628.