(Poistunut julkaisusta)

Service Delivery Manager
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Service Delivery Management -porukkamme kasvaa, ja etsimme muutamaa uutta Service Delivery Manageria - oletko se sinä?

Service Delivery Managerina johdat ja koordinoit asiakkaan palvelusuhdetta vastaten laadukkaasta palvelun toimittamisesta ja päivittäisten tukitoimien sujuvuudesta. Osallistut ongelmien ratkontaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaidemme verkkoympäristöjen käytettävyys on heidän liiketoiminnalleen kriittistä, joten ehdotat ja koordinoit erilaisia kehityshankkeita ja projekteja. Olet asiakkaalle tuotettavien palveluiden tuotantopäällikkö ja asiakkaan luottohenkilö.

Tiimikavereita löytyy pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Vaasasta ja Oulusta, joten nämä ovat kaikki mahdollisia työpaikkoja. Maantieteellinen hajautuminen ei ole päässyt estämään tiimiämme jakamasta hyvin aktiivisesti ja itse-ohjautuvasti oppeja, ja työkavereiden kanssa pääsee joka päivä sparrailemaan parhaita käytäntöjä.


Keskeiset tehtäväsi:

 • Asiakastyytyväisyyden varmistaminen
 • Yhteyshenkilönä asiakkaan ja palvelutuotantomme välillä toimiminen
 • Asiakaskohtaisen laskutusdatan tuottaminen
 • Asiakaskohtaisten kehityshankkeiden läpivienti
 • Asiakaspalautteen tuominen palveluiden tekniseen ja myynnilliseen kehittämiseen


Mitä odotamme sinulta?

Mitään kädestäpitelyä tai mikromanageerausta ei tässä tiimissä ole tarjolla, joten odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön ja kykyä priorisoida ja organisoida sekä omaa että sidosryhmien tekemistä. Jotta viihtyisit ja menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta lisäksi:

 • Erinomaista, ongelmanratkaisukykyä, pystyt ratkaisemaan asioita proaktiivisesti ja itsenäisesti
 • Kykyä tunnistaa vaihtelut asiakastyytyväisyydessä ja nostaa asiasta kissa pöydälle
 • Kokemusta isojen asiakkuuksien palveluiden johtamisesta ja johtotason henkilöiden kanssa toimimisesta
 • Verkko- ja tietoturvateknologioiden konseptien tuntemusta
 • Hyvä toimistotyökalujen hallinta (MS Excel, Word, PowerPoint ja Visio)
 • Hyvät viestintätaidot englanniksi ja suomeksi

Lisäksi arvostamme formaaleja palvelu- ja projektijohtamisen sertifikaatteja (ITIL, PRINCE2) ja kokemusta tehtävässä toimimisesta.


Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ICT-kentän ytimessä, työkaveriksi mukavat, huumorintajuiset kovan luokan osaajat, luottoa siihen, että osaat hommasi, sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea lisää Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Olemme kovin innoissamme uudesta kollegasta ja saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Joulupyhät vietämme kuitenkin rauhassa rekrytointia ajattelematta. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin olethan yhteydessä Petriin (p. 040 505 2976 tai petri.niemela@elisa.fi).

Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.