(Poistunut julkaisusta)

Service Delivery Manager
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Eltel vahvistaa globaalia IT-organisaatiotaan ja haussa on nyt Suomen toimintoihin kokenut

Service Delivery Manager

vastaamaan Eltelin Suomen liiketoimintoja tukevasta työasemahallinnasta. Tehtävän sijainti on Eltelin Espoon pääkonttori. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista muihin Eltelin toimipisteisiin, pääosin Suomessa.

Service Delivery Managerina vastaat työasemien elinkaaren hallinnasta. Toimit vankassa yhteistyössä palveluntoimittajan, sisäisten asiakkaiden sekä IT-kollegojesi kanssa. Pidät toimillasi huolen siitä, että Eltelin liiketoiminnan ammattilaiset pystyvät toteuttamaan työnsä tehokkaasti ja laadukkaasti, toimivien IT-ratkaisujen avulla. Raportoit tehtävässäsi IT Infrastructure & End User Services Managerille.

Olet vastuussa siitä, että yhteistyö palveluntuottajan kanssa toimii sujuvasti ja että oikeat laitteet ja ohjelmistopaketit löytävät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Vastaat myös työasemien tietoturvasta. Ohjaat ja avustat aktiivisesti toimillasi liiketoiminnan asiakkaitasi myös mahdollisissa ongelmatilanteissa, positiivisessa hengessä. Työasemateknologia ja ITIL ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja kommunikoit sujuvasti niin johdon kuin teknisten henkilöiden kanssa. Pyrit jatkuvasti löytämään parhaat mahdolliset käytännöt niin palveluntuottajien kanssa toimimiseen kuin työasemien elinkaaren hallintaan.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen tai kokemuksen kautta hankitun tietotaidon. Lisäksi sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemuksen End User -palveluista sekä ITIL-prosesseista ja olet kokenut palveluntuottajien toimintojen ohjaaja. Kokemus tiimin vetämisestä, asiakaspalvelutehtävistä, projektin johtamisesta sekä laadun valvonnasta helpottavat tehtäväkentän haltuunottoa.

Henkilönä olet aktiivinen ja omatoiminen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet tottunut myös tiukkoihin aikatauluihin ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää; asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Osaat toimia palveluntarjoajien kanssa ja tiedät koska on aika kääriä omat hihat. Toimit mielelläsi osana dynaamista ja monikulttuurista työympäristöä, etkä säikähdä nopeatempoista päätöksentekoa.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2TaEh9P.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.