(Poistunut julkaisusta)

Service Coordinator
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

 

Oletko 3 steppiä edellä muita? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä?

Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat liiketoimintamme keskiössä: elinkaaren hallintapalveluidemme avulla varmistamme, että IT-laitteista saadaan maksimaalinen hyöty niiden elinkaaren aikana. 

Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Siksi pidämme hierarkian matalana ja annamme kaikille mahdollisuudet itsenäiseen sekä joustavaan työskentelyyn. Kannustamme ja tuemme silti toisiamme, sillä haasteet ratkotaan yhteisvoimin. 

Etsimme jatkuvasti intohimoisia ihmisiä joukkoomme, sillä kasvujohteinen liiketoimintamme avaa mielenkiintoisia uusia tilaisuuksia. Olisi mukava tutustua myös sinuun ja katsoa millaisia kehitysmahdollisuuksia meillä olisi tarjota juuri sinulle!

SERVICE COORDINATOR

Nyt etsimme innokasta Service Coordinatoria määräaikaseen (äitiysvapaan sijaisuus 30.8.2020 asti ja kokopäiväiseen työsuhteeseen työskentelemään leasingpalveluun liittyvän b to b-asiakaspalvelun parissa. Jos saat asiakaslähtöisestä työskentelystä virtaa ja olet asenteeltasi innostunut ja kehittymishaluinen, saatat olla etsimämme henkilö!

Service Coordinatorin työnkuva 3 Step IT:ssä on erittäin monipuolinen. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse erilaisissa leasingpalveluun liittyvissä asioissa. Myös muut palvelun tuottamiseen liittyvät tehtävät asiakasprosessin eri vaiheissa sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa tuovat vaihtelua päivittäisten rutiinien rinnalla. Kaikkia ratkaisuja ei välttämättä ole valmiina, vaan tietotaidon soveltaminen sekä työtehtävien kehittäminen ovat oleellinen osa päivittäistä työtä. Sisäisten prosessien ja työilmapiirin edelleen kehittäminen on myös meille tärkeää. Kaikkia työtehtäviä ei edes voi etukäteen yksilöidä tai listata, mutta sen voimme luvata, että uuden oppiminen ei heti lopu!

Etsimme henkilöä, jolla tulisi oikean asenteen lisäksi olla:

 • Intohimoa asiakastyöhön: Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja tyytyväinen asiakas on sinulle aina tavoite sekä inspiraation lähde.
 • Halu suoriutua erinomaisesti: Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Tartut innokkaasti ja oma-aloitteisesti toimeen etkä pelkää haastaa itseäsi, mutta et kaihda rutiinejakaan. Kokemus leasingrahoituksen parissa työskentelystä on varmasti hyödyksi, mutta ei välttämätöntä.
 • Itseohjautuvuutta: Sinulla on itsenäinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta.
 • Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.
 • Ratkaisukeskeinen asenne: Pyrit ratkaisuiden, tavoitteiden ja päämäärien löytämiseen etkä pelkää haastaa itseäsi.
 • Tietoteknistä osaamista: Yleiset it-taitosi ovat ajan tasalla ja uusien asioiden sekä ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa sekä mieluisaa.
 • Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Jotta voisit onnistua ja menestyä työssäsi, tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta IT-laitteiden elinkaarta optimoiden ja käyttöikää pidentäen.
 • Mahdollisuuden kehittyä: Tuemme sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyvät edut: Mm. sairaskuluvakuutuksen ja hammashuollon ja työsuhdematkasetelit.
 • Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Olemme energinen ja aktiivinen porukka, joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista.
 • Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät: Huippupaikan suomalaisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, josta voi ponnistaa vaikka kansainväliselle uralle.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ

Innostuitko? Kerro meille olemassaolostasi ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2019. Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.