Service Coordinator
Siemens Healthcare

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Huoltokoordinaattori, Siemens Healthcare Oy

Olisitko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa asiakastuen tehtävissä johtavassa terveysteknologian yrityksessä?  Haemme Huoltokoordinaattoria osaksi dynaamista ja kasvavaa asiakastuen tiimiämme Espoon Perkkaalle.  

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni? 

Tehtävässä toimit yhteyshenkilönä asiakkaillemme, käsittelet palvelupyyntöjä ja tarjoat teknistä tukea asiakkaillemme. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu raportointia, palvelupyyntöjen ylläpitoa ja laskutusta. Lisäksi laadit ja lähetät teknisiä raportteja asiakkaillemme.

Toimit läheisessä yhteistyössä kollegoiden, asiakkaiden sekä Euroopan tukiorganisaation kanssa. Lisäksi sinulla tulee olemaan tärkeä rooli asiakaspalvelun kehittämisessä, jotta voimme tukea asiakkaitamme vieläkin paremmin tulevaisuudessa.

Mitä odotamme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuollon parista ja aito kiinnostus asiakaspalveluun. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja haluat kehittää itseäsi.

Lisäksi edellytämme sinulta:

• Soveltuvaa koulutusta terveydenhoitoalalta esim. laboratoriohoitaja / bioanalyytikko /  

   radiologia

• Aiempaa työkokemusta sairaalan kliinisessä laboratoriossa toimimisesta

• Microsoftin työkalujen / SAP-järjestelmän tuntemus on eduksi

• Oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta

• Erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja

• Suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja vastuullisen työn kehittyvässä organisaatiossamme. Meillä pääset työskentelemään asiantuntevan ja kansainvälisen tiimin kanssa, mielenkiintoisella terveydenhuollon alalla ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa.

 

Mitä muuta minun tarvitsee tietää?

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä.

Varmistathan, että täytät kaikki vaaditut kohdat hakulomakkeesta parhaan tietosi mukaisesti. Käytämme antamiasi tietoja arvioidaksemme sopivuuttasi tehtävään.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja varten, otathan yhteyden rekrytoivaan esimieheemme: Tapio Kasari, Service Manager, +358 500 457 006

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238651
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Tapio Kasari, +358 500 457 006