(Poistunut julkaisusta)

Service Coordinator Trainee
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

 

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Kokonaispalvelun avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. 3 Step IT on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 609 miljoonaa euroa. 3 Step IT:llä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja yritys työllistää noin 370 työntekijää. Toimisto sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja yrityksestä www.3stepit.com

Saako asiakaspalvelutehtävät sinut innostumaan ja onko tavoitteenasi kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi osana huipputiimiä? Haluatko siinä samalla olla kehittämässä yhtä Suomen parhaista työpaikoista? Olemme vahvistamassa asiakaspalvelutiimiämme ja meillä on haussa määräaikaiseen työsuhteeseen

Service Coordinator Trainee

Etsimme innokasta asiakaspalvelijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään leasingpalveluun liittyvän b to b-asiakaspalvelun parissa. Työtehtävä voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen (vähintään 25h/vko) valittavat henkilön tilanteen mukaan. Tehtävä soveltuukin erinomaisesti myös opiskelijalle, sillä työaika on joustavasti sovittavissa. Periaatteemme 3 Step IT:llä on, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa. Jos siis asiakaslähtöinen työskentely on sinulle luonnollista ja olet asenteeltasi innostunut ja kehittymishaluinen, saatat olla etsimämme henkilö!

Service Coordinator Traineen työnkuva 3 Step IT:ssä on erittäin monipuolinen. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset palvelumme tuottamiseen liittyvät tehtävät asiakasprosessin eri vaiheissa sekä asiakkaiden neuvontaa puhelimitse ja sähköpostilla. Tiimityö sekä yhteistyö muiden sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa tuovat vaihtelua päivittäisten rutiinitehtävien rinnalle.

Parhaiten pärjäät tehtävässä, mikäli olet tarkka ja huolellinen ja ajattelusi on asiakaslähtöistä. Tartut innokkaasti ja oma-aloitteisesti toimeen etkä pelkää haastaa itseäsi. Yleiset IT-taitosi ovat ajan tasalla ja uusien asioiden sekä ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Suomen kielen lisäksi odotamme hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle huippupaikan kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä osana energistä ja nuorekasta tiimiämme. Pidämme myös hyvää huolta henkilöstöstämme, sillä tiimimme on tärkein resurssimme!

Oletko sinä etsimämme henkilö? Laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.2.2019. Huomioithan, että teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka joka suhtautuu työntekoon intohimoisella ja iloisella asenteella. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella. Panostamme henkilöstöömme paljon, sillä tiimimme on menestyksemme rakentamisessa tärkein resurssimme.