Service Coordinator Trainee #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Asiakaspalvelukeskuksen #FutureWerner on langat käsissään pitävä palvelukoordinaattoriharjoittelija. Tässä tehtävässä pääsee mukaan monipuolisiin asiakaspalvelun tehtäviin osana asiakaspalvelutiimiä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen kuin toinen!

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Työnkuvaan kuuluu teollisuuden töiden (mm. huollot, ennakkohuollot, käyttöönotot) koordinointi ja resursointi. Lisäksi asiakaspalvelukeskuksen #FutureWerner toimii tärkeänä linkkinä Suomen ja muiden maiden Siemens-asiakaspalvelukeskusten välillä. Tehtävässä yhteydenpitoa sekä asiakkaisiin että Siemens-kollegoihin ympäri maailmaa hoidetaan järjestelmien kautta, sähköpostilla ja puhelimitse. 

Mitä Wernerilta odotetaan?

Werner on reipas, oma-aloitteinen ja tarkka toisen tai kolmannen vuosikurssin opiskelija.  Hänellä on kyky pitää monia lankoja käsissä yhtä aikaa loistavaa palveluasennetta unohtamatta. Wernerillä on kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot hallussa sekä suomeksi että englanniksi. Yhteistyötaitoisella ja innostuvalla hakijalla saattaa olla jo hieman työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. SAP-osaaminen ja/tai halu oppia järjestelmän käyttöä on iso plussa. 

Haemme Wernerniä, joka voi aloittaa keväällä opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella ja palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10–13

Lisätietoja tehtävästä antaa Eevastiina Ahlqvist, +358 407608542

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot