(Poistunut julkaisusta)

Service Champion BAKER'S CORNER, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Live Más with Taco Bell! Haluatko Baker’s Cornerin kingiksi? Ja liittyä Tom Bradyn, J.D. Martinezin, Tuukka Raskin ja Larry Birdin joukkoon?

Nyt sinulla on kaikkeen tähän mahdollisuus, sillä etsimme Baker’s Corner ravintolakokonaisuuteen Service Championeita, sujuvasti sukkuloimaan niin Taco Bell, Burger King, O’learys ja Baker’s Night -ravintoloiden asiakaspalvelutehtävissä.

Minkälaisia tyyppejä haemme?

Service Championina rakastat palvella asiakkaita suurella sydämellä ja olet joustava tekemään useita eri tehtäviä päivän aikana, positiivisella innolla. Tehtävä on juuri oikea sinulle, mikäli sytyt hektisessä työympäristössä ja haluat haastaa itsesi suurien kokonaisuuksien hallinnassa. Jos olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä, jossa vuorot sijoittuvat enimmäkseen iltoihin ja viikonloppuihin sekä omaat vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Service Champion -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti!

Eduksesi katsotaan, mikäli omaat jo jonkinlaista ravintola-alan kokemusta, hygienia-, anniskelu- tai järjestyksenvalvontakortin. Baker’s Corner palkkaa asennetta ja perehdyttää sinut kaikkiin tehtäviin, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten!

Me tarjoamme sinulle

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 63-90h/3vko, sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Baker’s Corner on osa Restel-konsernia, mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Lisäksi sinulla on huikea mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään kolmen konseptin parissa, O’learys Boston-tyylisen sporttiravintolan ja Baker’s Nightin joukkueiden sekä Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä palkittujen Taco Bell ja Burger King -ravintoloiden timanttisien, "kyllä onnistuu" -asenteella varustettujen tiimien mukana!

Älä siis missaa tätä mahdollisuutta, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian! Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel