(Poistunut julkaisusta)

Service Business Controller Caverionille
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Caverion Suomi Oy
Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.
Toimenkuva
Haemme kasvavaan joukkoomme energistä ja kehittymishaluista talouden lukujen tuntijaa! Haemme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen, mutta tämä Service Business Controllerin rooli tulee olemaan sijaisuus. Sijaisuuden jälkeen pääpaino on edelleen Controller tyyppisissä tehtävissä.

Tässä tehtävässä tuet liiketoimintaa aktiivisena ja oma-aloitteisena Controllerina. Osallistut raportointiin ja budjetointiin sekä tuotat analyysejä ja laskelmia liiketoiminnan tarpeisiin. Olet vahvasti mukana myös palveluliiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja teet läheistä yhteistyötä paitsi liiketoiminnan myös Controller-tiimin kanssa.
Odotamme sinulta
Tarjoamme sinulle:
- itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
- mahdollisuuden vaikuttaa ja päästä kehittämään toimintoja
- monipuolisen työnkuvan
- hyvät henkilöstöedut
- joustavan työympäristön

Sinulta toivomme:
- valmiuksia ymmärtää projekti- ja palveluliiketoiminnan luonnetta ja lainalaisuuksia
- analyyttistä ja aktiivista työotetta
- sujuvaa Microsoft Office ohjelmien osaamista
- hyvää englanninkielentaitoa
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä menestyt jos sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme osaamista kirjanpidosta, raportointijärjestelmistä sekä kassavirran hallinnasta. Sinulta löytyy myös hyvät yhteistyötaidot. SAP:n käyttökokemus luetaan eduksesi, lisäksi toivomme myös matkustusvalmiutta.
Muut tiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Head Of Controlling Satu Ahola, puh. 040 519 6029. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 29.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.10.2018 mennessä.