(Poistunut julkaisusta)

SERVICE ARCHITECT
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Haluatko Sinä olla luomassa television uutta aikakautta Suomessa? Digita kehittää palveluita joissa yhdistyvät TV:n ylivoimainen tavoittavuus sekä onlinen personointi ja mitattavuus. Etsimme nyt kapellimestaria toteuttamaan näitä uusia TV-palveluita.

Palveluarkkitehtinä olet Digitan Videojakelupalveluiden keskiössä suunnitellen ja rakentaen palvelin- ja pilvipohjaisia palveluita asiakkaillemme. Vastaat mainos-, analytiikka- ja hybridipalveluiden IT-arkkitehtuuristamme ja sen jatkuvasta kehityksestä. Sinulla on näkemystä IT-arkkitehtuurien tulevasta kehityksestä ja haluat muuttaa toimialaa. Tulet työskentelemään Helsingissä Digitan pääkonttorissa, Vallilassa.

 

Tehtävässä huolehdit vielä kehitysvaiheessa olevien ja kypsempien palveluiden operatiivisesta hallinnasta sekä arkkitehtuurista. Suunnittelet uusien asiakasratkaisujen arkkitehtuurin hyödyntäen olemassa olevia sekä tarvittavia uusia IT-palveluita ja ohjelmistoja. Huolehdit Digitan omien ja kumppaneilta hankittujen ICT-ratkaisuiden toimivuudesta kokonaisuutena. Tarvittaessa pystyt rakentamaan ketterästi uusista ideoista asiakasdemoja ja -pilotteja.

 

Odotamme, että sinulla on soveltuva AMK- tai DI-koulutus sekä useamman vuoden työkokemus. Ennen kaikkea olet valmis hyppäämään mukaan nopeatempoiseen ja dynaamiseen tiimiin. Sinulla on vapaus ja vastuu vaikuttaa omaan toimenkuvaasi; tarjoamme tuen menestymiseen sekä loistavat työkaverit.

 

Hae tehtävää 14.10.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13100. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Mika Mäkelä puh. 040 727 8080.