(Poistunut julkaisusta)

Service and Application Specialist Ultrasound
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Service and Application Specialist Ultrasound, Siemens Healthineers

Olisitko kiinnostunut työskentelemään ultraäänilaitteiden huollon ja ylläpidon parissa johtavassa terveysteknologian yrityksessä?  Etsimme Service & Application Specialistia Ultrasound Business alueellemme, Siemens Healthineersille, Espoon Perkkaalle.

Siemens Healthineers on vakiinnuttanut aseman ultraäänilaitteiden toimittajana Pohjoismaissa ja Baltiassa. Ultrasound business alueemme kasvaa ja haemme nyt teknistä asiantuntijaa työskentelemään ultraäänilaitteiden sovellusten huollon ja ylläpidon tehtävissä.

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tehtävässä vastaat ultraäänilaitteiden huollosta ja ylläpidosta sekä siitä, että laitteet toimivat optimaalisesti.  Työ koostuu ultraäänilaitteiden teknisestä tuesta, vianmäärityksestä ja ohjelmistopäivityksistä. Tehtävässä osallistut myös myyntiprosesseihin teknisenä asiantuntijana ja koulutat asiakkaita laitteiden käyttöönotossa. Lisäksi osallistut aktiivisesti alan tapahtumiin ja koulutuksiin.

Tulemme tarjoamaan kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tuotealueeseen.

 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta teknisten laitteiden ja sovellusten ylläpidosta ja huollosta sairaalaympäristössä tai terveydenhuollon alalla. Lisäksi toivomme, että olet henkilönä ulospäinsuuntautunut ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa.

Toivottu osaaminen:

  • tehtävään sopivaa koulutus (esim. insinööri, lääkintäteknologia, röntgenhoitaja, terveydenhuolto)
  • Sairaala IT- järjestelmien tuntemusta
  • aiempaa kokemusta terveysteknologian laitteiden/sovellusten parissa sairaalaympäristössä
  • oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • erinomaista englannin kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen on eduksi
  • tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa osana kansainvälistä tiimiä mielenkiintoisella ja nopeasti kehittyvällä terveydenhuollon alalla. Tarjoamme monipuolisen näkymän globaalin yhtiön taloushallintoon sekä uusiin mahdollisuuksiin, joita digitalisaatio mukanaan tuo terveydenhuollon alalle.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään rekrytoiva esimies Martin Eckerwall +46 761 40 72 17 (Sweden) tai  Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition), + 46 70 728 13 80.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä englanning kielinen hakemuksesi/ CV:si 29.06.2019 mennessä.