(Poistunut julkaisusta)

Service Administrator
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko kehittyä osana ammattitaitoista ja monipuolista organisaatiota suuressa kansainvälisessä terveysteknologia-alan yrityksessä? Etsimme nyt asiakkaallemme henkilöä Service Administrator rooliin pitkään työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingissä.

Työ sopii juuri sinulle, jos haluat päästä monipuolisiin laskutus- ja asiakaspalvelutehtäviin ja kykenet pitämään langat käsissäsi. Henkilönä sinulta löytyy joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä kykyä priorisoida tehtäviä. Tarkkuutesi ja vuorovaikutustaitojesi avulla onnistut työtehtävissäsi. Lisäksi tuot rohkeasti ja avoimesti esille ratkaisuehdotuksia erilaisissa nopeatempoisissakin työkäänteissä.

Sinulla on kyky omaksua nopeasti tietojärjestelmiä ja MS Office -taitosi ovat hyvät. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä kokemusta assistenttityöstä. Tehtävän työkielenä ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen taidosta on tehtävässä etua.

Tässä roolissa pääset olemaan monipuolisesti mukana laskutuksessa, puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvassa asiakaspalvelussa sekä järjestelmätiedon ylläpitotyössä. Pääasiallinen tehtäväsi on aluksi laskutuksessa, mutta järjestelmäkehityksen edetessä enenevässä määrin asiakaspalvelussa. Lisäksi vastuullesi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä.

Tehtävän kautta pääset osaksi kokenutta työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri. Saat mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen ja näköalan kansainvälisen yrityksen toimintaan.
Haethan paikkaa pikaisesti, viimeistään 26.2.2020 sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-17 Adeccon yhteyshenkilö Juhani Äikäs 040 663 4711.