(Poistunut julkaisusta)

Service Administrator
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Etsimme Etelä-Suomen huolto-organisaatioon Hyvinkään toimipisteeseen Service Administrator -tehtävään koordinaattoria.

Työ sisältää pääasiassa korjaus- ja huoltotöiden käsittelyä ja laskutusta, huoltosopimusten hallinnointia sekä kustannusraportointia. Lisäksi tehtävässä on jonkin verran perustoimistorutiineja mm. ostolaskujen käsittelyä, konttoritarvikkeiden tilausta sekä toimittaja- ja asiakasrekisterin ylläpitoa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä huoltopäälliköiden ja huoltoasentajien kanssa.

Etsimme itseohjautuvaa loistopakkausta! Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ja palveluhenkinen asenne. Olet oma-aloitteinen ja joustava. Odotamme sinulta kykyä sitoutua aikatauluihin (kk-katkot), priorisointikykyä sekä tarkkuutta yksityiskohtien kanssa. Hyvä Microsoft Office -ohjelmien tuntemus sekä sujuva englannin kielen taito on tärkeää tehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää palveluliiketoimintaa yhdessä alueorganisaation kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Matti Pekkarinen, 0400 773 319, matti.pekkarinen@konecranes.com.

Lähetä hakemuksesi 22.10.2018 mennessä urasivujemme kautta: https://careers.konecranes.com/Konecranes/