(Poistunut julkaisusta)

Service Administrator
Epiroc Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Epiroc Finland hakee palvelukseensa reipasta ja järjestelmällistä SERVICE ADMINISTRATORIA vakituiseen työsuhteeseen huollon hallintoon Vantaan Hakkilaan.

Olet tärkeä lenkki huolto-organisaatiossamme. Toimit huollon hallinnon tiimissä tukien operatiivista huoltoa, joka toimii Etelä- ja Pohjois-Suomessa. Tiimin tehtäviin kuuluvat huollon hallinnolliset tehtävät, kuten työmääräyksien käsitteleminen, huollon laskutus, takuukäsittely sekä muut tukitehtävät. Operatiiviseen huoltoon kuuluvat Vantaan ja Kemin huoltohallien työt, kenttähuolto sekä erinäiset huoltosopimukset. Asiakkaamme toimivat kaivosteollisuuden ja infrarakentamisen aloilla.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta tehtävään soveltuvasta hallinnollisesta työstä tai muita valmiuksia tehtävän hoitamiseen. Viihdyt hyvin tiimityössä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sillä iso ja tärkeä osa tehtävää on yhtiömme sisäinen asiakaspalvelu. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen, positiivinen ja varustettu can do-asenteella. Olet hyvä organisoimaan työsi ja haluat saattaa asiat päätökseen. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Olet nopea oppimaan uusia tietojärjestelmiä ja hallitset MS-ohjelmien käytön. Käytössämme on SAP-toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme työntekijöillemme vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yhtiössä, markkinajohtajatuotteet, monipuolisen työnkuvan, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Epiroc Finlandin kasvu on mahdollistanut toiminnan kehittämisen, jossa työntekijät ovat oleellisena osana mukana. Epirocilla on vahva kasvustrategia, joka tulee näkymään myös meidän paikallisen yhtiön toiminnassa tulevina vuosina.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 välillä huollon työnjohtaja Seija Ojala, p. 020 718 9332.

Katso lisää konsernistamme: www.epiroc.com.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 18.2.2018 mennessä Sanna Immoselle sähköpostilla osoitteeseen sanna.immonen@epiroc.com.