(Poistunut julkaisusta)

Senior/Lead UX Designer
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Elisan Consumer Services -osastolla vastaamme kuluttajille tarjottavien online palveluiden, kuten verkkokaupan ja itsepalvelun suunnittelusta, kehityksestä, laadusta ja operoinnista.

Etsimme nyt Senior / Lead UX Designeria varmistamaan, että Elisan miljoonille kuluttajille tarjoamat verkkopalvelut tuovat arvoa asiakkaalle ja toimivat hyvin yhteen.

Sinua kiinnostaa asiakasta palvelevien asiointipolkujen rakentaminen. Tulet katsomaan usean eri tiimin yli asiakkaan kokonaisvaltaista asiointia eri palveluissa ja kanavissa. Kykenet tuomaan yhteen useita suunnittelijoita ja johtaa heidän yhteistyötään. Samalla sinulla on intohimoa laittaa kätesi itse saveen ja muotoilla palveluita itse.

Päivittäiset tehtäväsi muodostuvat muun muassa seuraavista osa-alueista:

  • Varmistat kaikin keinoin sen, että asiakasarvo ohjaa palveluidemme kehitystä.
  • Haluat ymmärtää, mitä asiakkaat haluavat ja millaisia haasteita heillä on työssään, osaat hankkia ja käytät työssäsi sujuvasti laadullista ja määrällistä dataa.
  • Osallistat sujuvasti eri sidosryhmiä suunnitteluun: Liiketoiminta, teknologiaosaajat, käyttäjät, asiakaspalveu jne.
  • Osaat piirtää isoa kuvaa ja fokusoida siitä yksityiskohtiin.
  • Ymmärrät ketterän suunnittelun, jatkuvan parantamisen ja nopean epäonnistumisen menetelmät ja hyödyt. Olet ollut mukana toteuttamassa ketterää kokeilutoimintaa tai A/B testausta.
  • Osaat ja uskallat myydä suunnitelmasi liiketoiminnalle.
  • Osaat keskustella sujuvasti ohjelmoijien kanssa palvelujen toteutusvaihtoehdoista ja auttaa heitä toteuttamaan palveluita oma-aloitteisesti.
  • Hallitset modernit käyttöliittymäsuunnittelun menetelmät ja työkalut.

Odotamme muotoilijoiltamme vahvaa itseohjautuvuutta sekä voimakasta halua auttaa eri liiketoimintoja kokonaisuutena parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Et tyydy ensimmäiseen vastaukseen vaan haluat mennä aina juurisyyhyn asti - sillä haluat vain parasta!

Vastineeksi tarjoamme sinulle ympäristön, jossa saat vapautta kokeilla ja rakentaa uutta ja uudella tavalla. Et jää yksin, sillä Elisan kymmenien muotoilijoiden designheimossa tuemme toisiamme ja kaiken lisäksi jatkuvasti opimme toisiltamme uusia juttuja!

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön- joustavan mahdollisuuden etätyöhön, mukavat kovan luokan työkaverit, hyvän tyypin esimieheksesi, kattavat kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisan muotoilijoista. Käy myös kurkkaamassa 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuskirjeesi mahdollisimman pian, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskustelua kanssasi. 

Lisätietoa tehtävästä saat Jounilta puh. 050 5550466, jouni.linkola@elisa.fi