(Poistunut julkaisusta)

Senior/Lead Software Engineer
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Kiinnostaako sinua uusien Fintech-ratkaisujen kehittäminen yhdessä innostununeen, osaavaan ja motivoituneen tiimin kanssa?

Sinulle tarjoamme   

  • osaamistasi ja kehittymishalujasi tukevia mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia kehittämiskokonaisuuksia mobiili-, verkko- ja myyntipinnan palvelujen, AI ja pilviratkaisujen, rajapintojen, kehitysvälineiden tai tietoturvan kehittämisen parissa
  • positiivisen ja innostavan työyhteisön ja neljän arkkitehdin ja satahenkisen IT-organisaation tuen
  • säännöllisen 37,5 tunnin viikkotyöajan joustoineen, etätyömahdollisuuksineen ja liukumineen 
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla
  • tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. 
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Sinun roolisi

Haemme vähintään 5 vuoden kokemuksen omaavaa sovelluskehittäjää rakentamaan ketterin menetelmin moderneja digitaalisia palveluita. Työskentely tapahtuu kyseisen kehityskokonaisuuden mukaan järjestäytyneissä 4-8 hengen tiimeissä tiiviissä yhteistyössä mm. liiketoiminnan, designin ja testauksen kanssa. Tiimikaverisi toivovat sinulta positiivista työskentelyotetta, ratkaisukeskeisyyttä ja halua oppia.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta näyttöä Full stack, Front end tai Back end -toteutuksista pääasiallisina välineinä Java, Groove, Vue.js, Confluent/KAfka ja Rest tai vastaavat. Mikropalvelut, SQL, mobiili- ja pilviteknologiat (AWS Lambda, MKS, S3, RDS etc.), tietoturva sekä Container (Docker, Kubernetes, Openshift, Terraform) -arkkitehtuuri eivät myöskään ole sinulle vieraita.Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, soveltuva korkeakoulututkinto ja muiden sovelluskehitysvälineiden osaaminen ovat eduksesi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 10.6.2020 täyttämällä lyhyt hakulomake alla olevan painikkeen kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Jyri Hailalta, jyri.haila@mandatumlife.fi tai 050 443 4520.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.