(Poistunut julkaisusta)

Senior/junior palkkakonsultti
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Oletko palkkahallinnon kokenut konkari? Tai oletko kartuttanut hieman kokemusta palkkahallinnosta esim. palkanlaskijan tehtävistä? Liity innostuneeseen ja osaavaan palkkatiimiimme, sillä meillä on tarjota monipuolisia ja haastavia palkanlaskennan tehtäviä sekä senioreille että junioreille osaajille asiantuntijaroolissa!

Työssäsi pääset käyttämään osaamistasi konsultoivassa asiantuntijaroolissa asiakasprojekteissa. Olet mukana asiakkaidemme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä vaihtelevissa ja monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Tarjoamme sekä monipuolisia työtehtäviä että mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Meillä pääset osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon eri rooleissa. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä.

Lähes sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy palkanlaskennan, henkilöstöjohtamisen, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset työkalumme ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin. Tarjoamme vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina pe 2.2 klo 13-14, pe 9.2 klo 14-15 ja pe 16.2 klo 9-10.