(Poistunut julkaisusta)

Senioritason palkanlaskija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 200 kunnan kanssa ja meillä on yli 6000 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Olemme työllistäneet n. 7000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista tänä vuonna ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 213 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme SENIORITASON PALKANLASKIJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työaika on normaali toimistotyöaika ja työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi Care –konsernin palkanlaskennassa työskentelee palkanlaskentapäällikön lisäksi tiiminvetäjä, pääkäyttäjä ja 10 mahtavaa palkanlaskennan ammattilaista. Palkanlaskentaosaston toiminnan kehittämiseksi haluamme palkata uuden osaajan joukkoomme.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi palkanlaskennasta yhteistyössä alueesi yksikönpäälliköiden kanssa. Sinulla on palkanlaskijan pätevyys ja useamman vuoden kokemus monipuolisista palkkahallinnon tehtävistä kuukausi/vuosi-ilmoituksineen ja kirjanpidon täsmäytyksineen. Olet tarkka, luotettava ja tartut reippaasti toimeen, arvostat kollegoitasi ja hyvä asiakaspalvelu on Sinulle sydämen asia. Et hätkähdä palkkaintegraatioiden mukana tuomaa työtä ja toimit hyvässä yhteistyössä tilitoimiston kanssa selvitystilanteissa. Sopeudut hyvin vauhdikkaaseen joukkoomme ja haluat olla mukana kehittämässä palkkahallintomme prosesseja enemmän kohti automaatiota ja asiantuntijuutta poispäin manuaalista suorittamista. Omaat myös hyvän suomen kielen taidon. Tulorekisteri merkitsee Sinulle mahdollisuutta kehittää oikeita asioita. Mepco –palkanlaskentajärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Meillä saat mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Payroll Manager Piia Husu,pe 9.11.2018 klo 14-15, ma 12.11.2018 klo 10-11 tai ke 14.11.2018 klo 15-16 numerossa 040 593 6779

Hakuaika päättyy 17.11.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa https://rekry.esperi.fi/rekry_home/homepage.aspx ja liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoiveesi.

Esperi on Savuton Työpaikka.