Seniorilakimies
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Oletko pääomamarkkinajuridiikan osaaja, joka haluaa olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme rahoituksen järjestämistä vetovoimaisessa finanssialan yrityksessä? Haluatko liittyä OP Ryhmän Lakiasioiden asiantuntevaan ja mukavaan porukkaan, jossa on runsaasti mahdollisuuksia kehittyä alan huippuammattilaiseksi? 
 
Etsimme nyt lakimiestä Yrityspankin lakiasioihin Helsingin Vallilaan antamaan juridista tukea asiakasyritysten pääomamarkkinatransaktioiden järjestämisessä. Työsuhde on vakituinen. 


Seniorilakimies, pääomamarkkinat

 

Hoidat tiiviissä yhteistyössä OP Yrityspankin liiketoiminnan kanssa erityisesti asiakasyritysten osakeantien, listautumisten ja joukkolainojen järjestämistä koskevaa juridiikkaa. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit toimia lakimiehenä myös muissa yritysrahoitushankkeissa. Laadit ja neuvottelet transaktioihin liittyviä sopimuksia ja muita asiakirjoja, seuraat sääntelyä ja markkinakäytäntöjä sekä koulutat liiketoimintaa ja muita lakimiehiä alueesi oikeudellisissa kysymyksissä. Työskentelet läheisesti OP:n muiden lakimiesten ja compliance officerien kanssa.

 

 

Miksi meille kannattaa hakea?


Tehtävä sijoittuu Yritysrahoituksen juridiikka -tiimiin, jossa työskentelee kymmenkunta rautaista rahoitus- ja pääomamarkkinajuridiikan osaajaa. Vahva yhteishenki, yhdessä tekemisen kulttuuri ja monipuoliset työtehtävät antavat sinulle ainutlaatuiset mahdollisuudet kasvuun pääomamarkkina- ja rahoitusjuridiikan huippuammattilaiseksi.

OP Yrityspankissa olemme osa suomalaisten suuryritysten arkea ja tarjoamme rahoitukseen, suojauksiin, maksamiseen, rahavirtojen ja käyttöpääoman hallintaan sekä riskienhallintaan liittyviä palveluja. Tarjoamme myös kattavaa varainhoitopalvelua. Kotimarkkinaamme kuuluvat Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan roolin alueella, jonka merkitys pankkiliiketoiminnassa on keskeinen. Saat mahdollisuuden työskennellä tiiviinä osana pankin liiketoimintaa.

Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 
Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

 

Tunnistatko tästä itsesi?


Ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista lakimiehen tehtävistä. Olet asiantuntija pääomamarkkina- ja sopimusjuridiikassa ja alan markkinakäytännöissä. Sinulla on kyky kirjoittaa laadukasta juridista tekstiä ja neuvotella sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet proaktiivinen tiimipelaaja, jolla on halua kehittyä sekä kehittää toimintaa pitkäjänteisesti yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

 

 

Kiinnostuitko?


Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään sunnuntaihin 16.5.2021 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tytti Laajanen, puh. 010 252 8558, maanantaina 3. toukokuuta klo 10-11.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot