(Poistunut julkaisusta)

Seniorikonsultti/konsultti / MPS Career Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Haemme Helsingin tiimiimme kahta haasteista innostuvaa ja dynaamista

Seniorikonsultti / konsulttia

Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina tukien heitä erilaisissa rekrytoinneissa, henkilöarvioinneissa ja/tai valmennushankkeissa. Motivoidut myynnillisistä tehtävistä, ihmisten kohtaamisesta, tunnistat asiakkaan tarpeet ja kehität asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. Olet vakuuttava, joustava ja mukautumiskykyinen, koska asiakkainasi on eri kokoisia organisaatioita yli toimialarajojen.

Pystyt toteuttamaan itsenäisesti erilaisia rekrytointiprojekteja. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen ja itseohjautuva, otat luontaisesti itsellesi vastuun työsi organisoinnista. Säilytät energisyytesi ja hymyn huulillasi tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ajoittain tiukkoja. Koulutuksesi on akateeminen (esim. KTM/PsM) ja sinulla on kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä, rekrytoinnista tai muista vastuullisista HR-tehtävistä.

Olemme aidosti kiinnostuneita tukemaan ja kehittämään sinua työurallasi. Alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ammatilliseen kasvuusi. Tule mukaan Maailman Parhaaseen Seuraan!

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS Careerin toimitusjohtaja, Elina Koskela, 16.–20.7. ja 4.8.–15.8. välisenä aikana, puh. 040 192 6466. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 15.8.2018 mennessä.