Seniorikonsultti

CCEA
Tietoa tehtävästä

Kasvamme vauhdilla ja haemme

Kokeneita muutoksen läpiviennin osaajia seniorikonsulteiksi

Hakemamme henkilöt ovat aikaansaavia, periksiantamattomia, sosiaalisesti kyvykkäitä, ennakkoluulottomia, innostavia ja konkreettisia sekä ammattimaisia muutosten tekijöitä.

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja Suomen johtavaa muutoksen läpiviennin asiantuntijayhteisöä. CCEAssa pääset tekemään töitä inhimillisessä, avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin. Työsuhde-etumme ovat erinomaiset, ja seniorikonsultin palkka asettuu 5 000 - 6 000 euron väliin. Jaamme myös yhdessä saavuttamastamme erinomaisesta tuloksesta työntekijöille vuosibonusta.

Mikä auttaa sinua onnistumaan osana tiimiämme?

  • Kyky ymmärtää organisaatioihin liittyviä kokonaisuuksia sekä toisaalta valmius hoitaa operatiivisiakin muutosten läpiviennin tehtäviä
  • Erinomaiset sosiaaliset sekä kommunikaatio- ja tiimityötaidot
  • Joustava työote sekä kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin
  • Kokemus projektityöskentelystä sekä muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä osana muutos-, projekti- tai ketterää kehitystiimiä taikka muutosprojektin vetäjänä
  • Kokemus konsultoinnista ja asiakastyöstä
  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Erinomainen, sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito

Webbisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme ja millainen CCEA on työyhteisönä. Voit seurata meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä sekä tunnelmiamme Instagramissa #lonttifamily-tunnisteella.

Jos sinulle herää kysymyksiä seniorikonsultin työstä, voit soittaa seniorikonsulttina toimivalle Sannalle 13.4.2021 klo 12 - 13 tai 19.4.2021 klo 13 - 14 puh. 040 595 8857.

Näin haet meille: Lähetä lyhyt hakemuksesi ja CV:si täällä viimeistään 21.4.2021 mennessä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 21.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta