(Poistunut julkaisusta)

Seniorikonsultti
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Barona on rekrytoinnin ja muuttuvan työelämän asiantuntija. Yhdistämme työn ja sen tekijän. Asiakkaillemme tarjoamme näkemyksellisen kumppanuuden sekä ratkaisut, jotka varmistavat yrityksen kilpailukyvyn tulevaisuudessakin.

Etsimme asiakaslähtöistä ja tiimityöstä nauttivaa seniorikonsulttia Barona Finance Oy:n asiantuntijarekrytoinnin tiimiin.

Barona Finance vastaa eri toimialojen ja asiakkaiden konsultointi- sekä rekrytointitarpeista pääasiassa taloushallinnon sekä rahoituksen saralla. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään yhdessä tiimisi kanssa eri asiakkuuksien parissa sekä ottamaan itsenäisesti vastuuta koko rekrytointiprosessin läpiviennistä (vastaat mahdollisesti myös työsuhteen hoidosta). Toimit asiakasrajapinnassa, hoidat asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita. Myynnillinen ja markkinoinnillinen ote sekä asiakaslähtöinen asenne varmistavat tehtävässä onnistumisen.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus edellä mainituista tehtävistä joko henkilöstöpalveluyrityksessä tai yrityksen sisäisessä henkilöstöhallinnon tehtävässä. Kokemus taloushallinnon ja/tai asiantuntija- sekä päällikkötason rekrytoinneista on eduksi. Luonteeltasi sovit dynaamiseen ympäristöön: toimit hyvin keskellä muutosta ja pystyt hyppäämään nopeasti yllättäviin ja haastaviin tilanteisiin. Haluat tarjota työnhakijoillemme unohtumattoman hakijakokemuksen ja ymmärrät eri työtehtävien vaatimukset. Hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot ovat työssäsi ehdottomat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan Suomen suurimmassa henkilöstöpalveluyrityksessä. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti yhdessä kymmenen hengen asiantuntijatiimin kanssa ja osallistumaan tiimimme kehitykseen. Yhdessä tekeminen, rohkeus sekä vapauden ja vastuun periaatteet muodostavat kulttuurimme kulmakivet. Barona on osa isompaa Bravedo-yhteisöä.

Avara toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman vieressä. Työsuhde on vakituinen ja toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 23.2.2020. Haastatteluja järjestetään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Financen palvelupäällikkö Sari McEvoy, 050 468 8382 perjantaina 8.2.2020 klo 8.00 – 10.00 ja 12.2.2020 klo 15.00 - 16.00.

Täältä näet lisää Barona Financen tapahtumista sekä tarjoamistamme palveluista https://barona.fi/toimiala/taloushallinto/