Seniorikonsultti, Kehittämisen tuki
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme seniorikonsulttia, ammattilaista, jolla on vahvaa sosiaali- ja terveysalan asiantuntija- ja kehittämiskokemusta.

Seniorikonsulttina tuet toimialan ylintä johtoa asiantuntemuksellasi sekä olet mukana moniammatillisessa tiimissä kehittämässä toimialalle uusia palveluprosesseja ja yhteistyörakenteita.

Tällä hetkellä asiantuntijatyö kohdistuu tulevaisuuden sote-toimintojen järjestämiseen ja kehittämiseen Helsingissä. Osallistut tiedon hankintaan, sen analysointiin ja raportointiin sekä toimialatasoisten lausuntojen laatimiseen. Toivommekin, että kirjoittaminen on sinulle mieluisaa, koska työssäsi kirjoitat asiantuntijatekstejä.

Kehittämisen tuen yksikössä työskentelee laaja-alainen ja työstään innostunut osaajien joukko. Yksikkö on mukana luomassa entistä toimivampia sote-rakenteita ja palveluja Helsinkiin. Teemme yhteistä työtä toimialan johdon, asiakaspalveluja tuottavien yksiköiden ja hallinnon muiden palvelujen kanssa. Yhteistyömme ulottuu toimialan ulkopuolisiin kumppaneihin. Organisaatiomme muiden ammattilasten kanssa haemme ja analysoimme uutta tietoa, tuomme asiantuntemusta toimialan kehittämiseen ja laadimme raportteja johdon toiminnan tueksi.

Toimitilamme ovat Kallion virastotalossa, Toisella linjalla. Keskeisen sijainnin lisäksi käytössäsi ovat Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, työsuhde-edut sekä mukavien ja dynaamisten työkavereiden tuki.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme
- erityisesti sosiaalihuollon lainsäädännön ja palvelujen tuntemusta.
- kykyä tarttua reippaasti annettuihin tehtäviin ja kykyä työskennellä sekä yksin että tiimin kanssa
- hyviä tietoteknisiä taitoja.

Luemme eduksi tutkimusten analysointikyvyn ja johtamiskokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hallintoylihoitaja Marketta Kupiainen, 050 322 6743, marketta.kupiainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot