Seniorikonsultti, johtamis- ja esihenkilöosaaminen
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Oletko johtamiskouluttamisen ja osaamisen kehittämisen ammattilainen? Haluatko olla mukana mahdollistamassa Helsingin kaupungin kukoistamista laadukkaan esihenkilötyön ja johtamisen kautta? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

Stadin HR etsii joukkoihinsa kokenutta

Seniorikonsulttia johtamis- ja esihenkilöosaamisen kehittämiseen määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 22.3.2021 - 25.1.2022.

Seniorikonsulttina tehtävänäsi on Helsingin kaupungin toimialojen ja liikelaitosten johdon ja esihenkilöiden osaamisen kehittäminen. Toteutat osaamisen kehittämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa, joita ovat toimialojen ja liikelaitosten johto, esihenkilöt ja asiantuntijat. Tehtävä sisältää kouluttamista, valmentamista ja konsultointia sekä lähityöskentelynä että virtuaalisina toteutuksina. Vaikutat työssäsi toimivan kaupungin ja laadukkaiden kuntalaispalveluiden kehittymiseen. Pääset työlläsi kasvattamaan Helsingin vastikään määriteltyjä johtamisen kulmakiviä, joita ovat näkemyksellisyys, innostus, toimeenpanokyky ja linjakkuus.

Odotamme sinulta valmentavaa työotetta, coachaus-osaamista, fasilitointitaitoja ja sujuvaa virtuaalisten työvälineiden käyttöä, sekä ymmärrystä digitalisaation vaikutuksista johtamis- ja esihenkilötyöhön sekä toimintatapoihin. Innovatiivisuus, ennakkoluulottomuus ja itsenäinen työote ovat vahvuuksiasi ja teet luontevasti työtä yhdessä kollegojesi ja erilaisten verkostojen kanssa. Arvostamme joustavuutta ja kykyä toimia haastavissakin asiakastilanteissa. Toivomme, että koet asiakas- ja kehittämistyön omaksesi ja haluat edelleen kehittyä siinä. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja kanssasi on mukava tehdä töitä!

Sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus valmennus-, konsultointi- ja koulutustyöstä.

Jos innostuit tehtävästä, niin ilmoita kiinnostuksesi hakemalla tehtävää 1.3.2021 klo 16:00 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426742
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, HR, Konsultointi
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: kehittämispäällikkö Ritva Pöntinen, p. 0400 470 752 (soittoajat: ma 15.2. klo 12-13 tai to 18.2. klo 16-18.)