(Poistunut julkaisusta)

Seniorikodin johtaja Lietoon
Aurahovi Senioripalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Aurahovi Senioripalvelut Oy
Aurahovi Senioripalvelut Oy on yksityinen sosiaalipalvelualan yritys, jonka tarkoituksena on tuottaa yksilöllisiä asumis- ja palveluratkaisuja ikäihmisten tarpeisiin. Olemme suomalainen vuonna 2017 perustettu yritys ja haluamme uudistaa vanhuspalvelualaa kohti asiakaslähtöisempää ajattelua ja toimintaa. Aurahoville on myönnetty Avainlippu kotimaisen palvelun merkiksi. Ikääntyneen tarvitsema tuen ja palveluiden määrä vaihtelee ja muuttaa muotoaan ajassa. Tähän tulevaisuuden haasteeseen haluamme vastata oikea-aikaisilla ja joustavilla palveluratkaisuilla.
Toimenkuva
Oletko kiinnostunut itsenäisestä, haasteellisesta ja mukaansatempaavasta työstä uuden seniorikodin johtajana?
Liedon keskustaan avataan vuoden 2020 elokuussa 38-asuntoinen Aurahovin seniorikoti, joka tarjoaa yksilöllisiä asumis- ja palveluratkaisuja ikääntyneiden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisen ja esteettömän asunnon sekä yksilöllistä tarvetta vastaavat hoiva-, tuki- ja turvapalvelut oikea-aikaisesti ja laadukkaasti toteutettuna.
Odotamme sinulta
Edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa, hyvää johtamistaitoa sekä aiempaa työkokemusta kotihoito- tai hoivapalveluiden esimiestehtävistä. Koet olevasi esimiehenä aikaansaava ja kiinnostunut työyhteisösi kehittämisestä. Hahmotat ja tunnistat kokonaisuuksia hoivapalveluiden tuotannon saralla, etkä pelkää erilaisten haastavienkaan tilanteiden ratkomista. Olet luontaisesti kannustava sekä innostava hoiva-alan ammattilainen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat hyvin.
Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme vastuullista työtehtävää ja mahdollisuutta olla kehittämässä jotakin uutta. Saat myös työnantajan täyden tuen aloittaessasi tehtävässä. Tehtävään valitun henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä viimeistään maaliskuun alussa 2020.
Muut tiedot
Kiinnostuitko tehtävästä? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 19.01. 2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella pe 03.01 ja ti 07.01 rekrytointia hoitavalta Eezy Henkilöstöpalvelujen aluepäällikkö Vesa Suomiselta p. 040 307 5011 tai vesa.suominen@eezy.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Vesa Suominen, vesa.suominen@vmp.fi, 040 307 5011
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.01.2020 mennessä.